Win kaarten voor de Klankennacht in WATT Win kaarten voor de Klankennacht in WATT

Met The Fringe, Dikke Vandalen, Strafkamp, De Dichter e.a.

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Win kaarten voor de Klankennacht in WATT

Met The Fringe, Dikke Vandalen, Strafkamp, De Dichter e.a.

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Op dinsdag 30 juni vindt de eerste Klankennacht plaats in het WATT Café met The Fringe, Dikke Vandalen, Strafkamp, De Dichter, Liptease & The Back Street Crack Bangers en Okay Chris. 3VOOR12 Rotterdam geeft 2x2 kaarten weg, kijk hier hoe je ze kan winnen!

Met The Fringe, Dikke Vandalen, Strafkamp, De Dichter e.a.

Klankenhaus is het gloednieuwe boekingsbureau van de Zadkine Popacademie. Op deze eerste Klankennacht kun je kennismaken met de leukste artiesten uit de stal van Klankenhaus. Van de hiphop van De Dichter en de Dikke Vandalen, tot de singer/songwriter kunsten van Okay Chris en weer terug naar Strafkamp, een band die niet gehinderd wordt door enige technische kennis van zaken. En wat dacht je van Liptease & The Backstreet Crack Bangers, die hedendaagse nummers van oa. Korn en The Ting Tings in een jaren '50 jasje stoppen, compleet met driestemmige zang en vetkuiven!

Als afsluiter is er The Fringe, die je wellicht kent van hun hits Kurtis Blow en Eindbaas. Naast hun eigen show doen ze een jam met muzikanten van de Popacademie, o.a. met zanger/gitarist Duende van The Death Letters. Voor de inwendige mens wordt er een speciale Klankenhap geserveerd en omdat we toch al in Duitse sferen verkeren gaan alle bands op hun eigen manier aan de haal met het nummer Du Bist Alles.

3VOOR12 Rotterdam geeft 2x2 kaartjes weg! Om te winnen mail naar prijsvraag3voor12@gmail.com en noem in het onderwerp Klankennacht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam