Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

CHESTER FRENCH
Eén van de hipste bandjes van dit moment staat donderdag in Rotown: Chester French. Ze zijn getekend door het platenlabel van Pharell Williams en het album ‘love the future’ verschijnt deze maand. De muziekstijl wordt omschreven als powerpop met een vleugje hiphop.
Donderdag 18 juni Rotown


THE STILETTO'S & COLA FREAKS
In Exit is vrijdag echte rock 'n roll te zien. The Stiletto's zijn met z'n drieën en gaan heel erg hard. Met inspiratiebronnen als The Stooges, Rolling Stones en The Ramones is deze band live een belevenis. Cola Freaks maakt Deense punk. Rauwe, catchy songs met daarin de oorspronkelijke punkspirit. Ze staan dit jaar op Roskilde, maar dit weekend “gewoon” te zien in de Exit.
Vrijdag 19 juni Exit


ROTTEPOP
De tweede editie van Rottepop vind zaterdag 20 juni plaats in Bergschenhoek. Met Room Eleven, De Staat, Voicst, Milow, Rigby, Voicst en Infadels en No Comment (winnaar van de voorronden) is de line-up is erg fijn te noemen. Gedurende de dag zijn de bands op het terrein aanwezig voor signeersessies. Schrijvers Kluun, Saskia Noort en Christophe Vekeman zullen hun werk voordagen in het kader van Nightwriters on tour.
Zaterdag 20 juni Evenemententerrein Lage Bergsche Bos in Bergschenhoek


DIEPGANG (met Mihai Popoviciu, Hertz & Vibe, Ludwig Von en Secret Cinema)
Diepgang wordt georganiseerd door Architect Productions en voor deze editie heeft de organisatie Mihai Popoviciu uit Roemenië weten te strikken voor zijn debuut in Nederland. De avond wordt verder opgeluisterd door Hertz & Vibe (minimal en techno), Ludwig Von (minimal techno/house en melancholic deephouse) en Secret Cinema (techno).Laatstgenoemde heeft een hete zomer voor de boeg en is onder andere te zien op Awakenings, Free your mind en Welcome to the future.
Zaterdag 20 juni Catwalk


HANDS UP WHO WANTS TO DIE, NON ISSUES & ZABUTIX
In het Poortgebouw pakken ze groots uit met maar liefst 3 bands. Handsup who wants to die is afkomstig uit Dublin en maakt noisecore, muzikaal en vocaal snoeihard. Non Issues is de nieuwste Rotterdamse aanwinst. Dit post-rock duo geeft zondag het debuutoptreden. Zabutix maakt de line-up compleet met electro punk pop.
Zondag 21 juni Poortgebouw

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam