Clips kijken met 3voor12/Rotterdam

Deze keer met Sabrina Starke, Bluefish, You re The Crowd, Young & Desperate en the making of Elle Bandita

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Er worden toffe clips gemaakt! En dat moeten we laten zien natuurlijk. Ook deze keer weer een editie met de nieuwste en gaafste video's voor jullie bij elkaar gezocht!

Deze keer met Sabrina Starke, Bluefish, You re The Crowd, Young & Desperate en the making of Elle Bandita

Om deze dame kun je eigenlijk niet meer heen. She's everywhere! En terecht! Sabrina Starke heeft een nieuwe single met bijbehorende clip uit. "A woman's gotta try" is gemaakt in Curacao. Laat die zomer maar komen!

 
Omdat Barbies en Zombies toch wel erg gaaf is, konden we het niet laten The Making Of van deze Elle Bandita clip ook online te zetten toen we die onder ogen kregen! Gemaakt door Fay van der Wal!

De heren van Bluefish zijn niet te missen. De Popronde, Wantijpop en binnenkort ook de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland. Toch hadden ze tijd om een clip te maken bij het nummer "You and Me". Gaaf!

Kersverse band You re The Crowd pakt het meteen goed aan. Bij hun eerste single "Intruders" is er meteen een clip gemaakt, door See'd Productions. Kijken dus!

 De winnaars van de 3voor12/Rotterdam bandwedstijd zijn bij jullie allen natuurlijk al bekend. Onlangs heeft Young & Desperate hun alweer tweede EP gereleased in Watt. Om deze reden is er van het nummer "Scream" een gave clip gemaakt door Alicia Breton Ferrer in samenwerking met Annemiek Gouwen.