Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan


STREET SCIENCE FESTIVAL
Voor de tweede keer strijkt dit hiphopfestival aanstaand weekend neer in Lantaren/Venster, Watt en het CBK. Verwacht boeiende workshops, films, breakdance battles, kunst en optredens van o.a. Kool Herc en Alee Rock.
Vrijdag 17 juli en Zaterdag 18 juli Lantaren/Venster, WATT en Centrum voor Beeldende Kunst

SKHUL EN STARCATCHER
Beïnvloed door de Deftones, Korn en Metallica, speelt de Franse band Skhul een mix van metal en rock. Eerder dit jaar wonnen zij met hun optreden de “Class’EuRock”, een belangrijke bandcompetitie in Zuid-Frankrijk. Zaterdag worden zij vergezeld door Starcatcher, een Haagse symfonische rockband de afgelopen tijd vele lovende kritieken heeft gehad en zeker de moeite waard is.
Zaterdan 18 juli De Beuk

ROTTERDAM GRAND PRIX AFTERPARTY
Voor de 3e keer is Rotterdam voor een week de skateboardhoofdstad van de wereld. Op zaterdag 18 en zondag 19 juli vind op het Leuvehoofd naast de Erasmusbrug het grootste Europese skateboardevenement plaats. In Watt zijn het gehele weekend feestjes ter ere van de Rotterdam Grand Prix te bezoeken. Zo is er zaterdag de GP Afterparty met o.a. Zzz, Zwart Licht en Baskerville.
Zaterdag 18 juli WATT

THE STRANGE BOYS
The Strange Boys worden omschreven als de nieuwe Black Lips en de garageversie van de Arctic Monkeys. Met hun optreden op het South by Southwest festival wisten ze dit jaar in elk geval een goede indruk achter te laten op zowel het publiek als verschillende recensenten. Woensdag is het de buurt aan het Rotterdamse publiek om versteld te staan van het viertal uit Austin.
Woensdag 22 juli Rotown

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam