Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

YOUR JAZZ AFTERPARTY
Na afloop van het gratis openluchtconcert YOUR JAZZ op het Schouwburgplein, is er op donderdag 9 juli van 22.00 – 04.00 uur een YOUR JAZZ afterparty in Off_Corso. Niemand minder dan Wicked Jazz Sounds Band en DJ Okino Shuya (Kyoto Jazz Massive) en VJ Tekuna Atsushi uit Japan staan op het programma. Zij worden ondersteund door helden van Nederlandse bodem; Dirty Audio Relations (D.A.R.) en Thelonious.
Donderdag 9 juli Off-Corso


QUEENBEE, CHEAP THRILLS en DUSTY BLINDS
Exit presenteert vrijdag maar liefst drie bands die bijna allemaal bestaan uit charmante dames. QueenBee gaf al een geweldig optreden op het 3voor12 Rotterdam verjaardagsfeest. De dames maken catchy punksongs en hebben een stoere performance. Dusty Blinds maakt melodieuze, krachtige indierock. Cheap Thrills tot slot zullen de bezoekers versteld laten staan met rauwe rock en een energieke performance.
Vrijdag 10 juli Exit


WHITE DENIM
Deze band wordt geroemd om hun live performance. Het publiek wordt door deze band constant verrast. Verschillende stijlen, zoals funk, psychedelica, progrock en afrobeat worden op het publiek afgevuurd. De band heeft net een nieuw album uit en bevat ouderwets rammelende en vuige (garage) rock.
Vrijdag 10 juli Rotown


SELAH SUE
In het kader van North Sea Around Town geeft de Belgische zangeres Selah Sue ’s middags een gratis optreden in de Paradijskerk. Deze zangeres is klein van stuk, maar heeft een geweldig krachtige en prachtige soulstem.
Zaterdag 11 juli Paradijskerk


IGNITE
Ignite is één van de grondleggers geweest in het hardcore/punk genre. Ignite is de ideale combinatie van melodieuze hardcorebands als Bad Religion en tegen metal aanleunende bands als Helmet. Samen met Sick Of it All is het een band waar je op kan rekenen als het gaat om een strakke live show.
Maandag 13 juli WATT

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam