Asrai op Metropolis Asrai op Metropolis

"Een band die Within Temptation alle hoeken van de ring kan laten zien"

, Tekst: Leen Steen, Foto's: Megin Zondervan

Asrai op Metropolis

"Een band die Within Temptation alle hoeken van de ring kan laten zien"

Tekst: Leen Steen, Foto's: Megin Zondervan ,

Metropolis zet breed in met verschillende muziekstromingen en zet met Asrai een prima vertegenwoordiger neer van het gothic/new wave genre. Deze band draait al even mee en is alweer de derde Rotterdamse band waar we vol trots over mogen berichten!

"Een band die Within Temptation alle hoeken van de ring kan laten zien"

Wie/Wat/Waar?
Asrai op het 3FM Serious Talent stage

Goed:
Goede show en sterke performance. Asrai krijgt het voor elkaar om tussen alle Gothic metal exponenten van tegenwoordig, een genre dat geplaagd wordt door clichés, toch een eigen gezicht te bewaren. Er zitten onmiskenbaar nog steeds New Wave invloeden in de muziek van Asrai en dat maakt het net wat frisser dan de concurrentie. En aan de reacties van het publiek te merken ging het er allemaal in als de spreekwoordelijke koek.


Minder:
Het geluid was werkelijk abominabel maar dat gold voor het complete festival. Het hoog stond helemaal open en de bas en midtonen ontbraken bijna geheel, vooral als je wat verder van het podium af stond te kijken. Er zijn vast ook in de buurt van het Zuiderpark yuppenflats verrezen dat men opeens zo spastisch over geluidsoverlast aan het doen is.

Conclusie:
Rotterdam heeft een band in huis die Within Temptation alle hoeken van de ring kan laten zien.

Cijfer: 9

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam