WIN tickets voor de Valentijnseditie van Classified met DJ Aphrodite WIN tickets voor de Valentijnseditie van Classified met DJ Aphrodite

Een gloednieuwe samenwerking met 3voor12Rotterdam!

, Redactie 3voor12Rotterdam

WIN tickets voor de Valentijnseditie van Classified met DJ Aphrodite

Een gloednieuwe samenwerking met 3voor12Rotterdam!

Redactie 3voor12Rotterdam ,

3voor12Rotterdam heeft ruim van tevoren een Valentijn uitgezocht; Classified, jarenlang een succesvolle drum ’n bass avond in Waterfront, krijgt van ons de liefdevolle support die ze verdienen. Op 14 februari starten zij een nieuwe reeks aan feestjes in WATT met een heuse liefdesgod achter de draaitafels; DJ Aphrodite!

Een gloednieuwe samenwerking met 3voor12Rotterdam!

3voor12Rotterdam heeft ruim van tevoren een Valentijn uitgezocht; Classified, jarenlang een succesvolle drum ’n bass avond in Waterfront, krijgt van ons de liefdevolle support die ze verdienen. Op 14 februari starten zij een nieuwe reeks aan feestjes in WATT met een heuse liefdesgod achter de draaitafels; DJ Aphrodite! Deze drum ’n bass oudgediende zal aan het Rotterdamse publiek laten zien waarom hij de ‘Godfather of Jungle’ genoemd wordt.

Daarnaast zullen de mannen van Black Sun Empire het dak eraf krijgen met hun duistere, energieke sound. Zoals gewoonlijk zijn de Rotterdammers Dreazz, Pamb en Harsh er ook weer bij en wordt de avond gehost door MC Dart. Ook wij kunnen niet uitblijven en zullen verslag doen van onze eerste samenwerking met Classified.

Voor deze gelegenheid geeft 3voor12Rotterdam 3x2 kaarten weg! Wil jij je lief trakteren op een hard avondje uit of ben je juist single en wil je lekker los zonder al dat gedoe? Stuur dan een mailtje met het onderwerp Classified naar prijsvraag3voor12@gmail.com met daarin je naam en telefoonnummer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam