Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ELLE BANDITA
Na de veelbesproken nieuwe look en een optreden op Noorderslag is er nu het langverwachte album 'Queen of fools'.  In Rotown zal het album officieel aan het publiek worden gepresenteerd (en is nu al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12).
Donderdag 26 februari, Rotown

SAD PUNK Friday
Gastcurator Arnold van der Velde (Feverdream) schotelt het publiek een eenmalig concert met drie singer-songwriters voor:
19:00 uur Eten met de artiesten (via reservering roodkapje@roodkapje.org)
21:00 uur René van Lien (o.a. Feverdream, Rotterdam)
22:00 uur Sir Ian (o.a. Mono, Rotterdam)
23:00 uur Bob Corn (S. Martino Spino, Italië)
Vrijdag 27 februari, Roodkapje Meent 119

MALORIX
Malorix is een (re)producer van sound system culture clashes met Rotterdam als basis. De geluiden van de stad worden gemengd met breaks, beats en bass tot vette tracks. De releaseparty van het album 'Sound system culture' , uitgekomen op het Redrum Rekordz label van Deformer vind plaats in Worm. Filastine en Rebel Up maken de avond compleet.
Vrijdag 27 februari Worm

ROCKINFUUS (met CILICE, TRAKTOR en PARALIFE)
In WATT kunnen de metalliefhebbers zaterdag hun hart ophalen. CiLiCe, Traktor en Paralife zijn allemaal op één avond on stage te zien. CiLiCe bestaat uit bandleden van Orpanage, N3uk en Smogus. Bizarre riffs en brutale teksten zijn kenmerkend voor deze band. Met supportacts als Traktor en Paralife zit het opwarmen wel goed.
Zaterdag 28 februari WATT