Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12Rotterdam weer de beste concerten voor je geselecteerd

3voor12Rotterdam beveelt aan


TRIKE & HARRY MERRY AND THE MUST
Trike is een volslagen maf duo uit Canada en maken electro-synth-pop met een onmiskenbare 80's sound. De shows van Trike zijn interactief en theatraal. Harry Merry and the Must zullen de avond op ongetwijfeld eigen wijze openen.
Donderdag 19 februari, Exit

MING'S PRETTY HEROES
Ming's Pretty Heroes is de band rond de Rotterdamse singer songwriter Ai Ming Oei. De songs van Ming's Pretty Heroes zijn catchy/poppy, maar toch gevoelig. Het album OK mr. Mix is vorig jaar uitgekomen. Donderdag geeft Ming's Pretty Heroes een showcase in de basement van WATT.
Donderdag 19 februari, Basement (WATT)

NANKO (release party) & NEXT LIFE
Nanko presenteert deze avond de Vinyl 12” 'Schimmelgrooves' en de full length cd 'Schimmelbits' .
De muziek is een combinatie van subtiele melodieuze muziek en electronica.
Next Life is te omschrijven als 'gameboy death metal'. Live is deze band een bijzondere ervaring, mede dankzij de heftige visuals.
Vrijdag 20 februari, Worm

SPINAL & STEEN, NEO & MANU
Met het album 'Kadaverrap' en hun controversiële houding en uitspraken hebben Spinal & Steen al het nodige stof doen opwaaien. Neo & Manu zijn twee broers uit Gouda. De maatschappijkritische teksten komen hard binnen en muzikaal gezien zijn Neo & Manu vernieuwend te noemen.
Vrijdag 20 februari, WATT

A BALLADEER & CHARLIE DEE
A Balladeer is terug met het album 'Where are you, Bambi Woods? 'Voor dit album werd inspiratie opgedaan in Amerika en dan met name Hollywood. Prachtige songs zoals 'Superman can't move his legs' zijn het resultaat. Charlie Dée heeft geen introductie meer nodig. Deze Rotterdamse singer songwriter stond in januari nog in Walhalla met 'A tribute to Joni Mitchell' en zal deze avond het voorprogramma verzorgen.
Zondag 22 februari, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam