Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

MAJOR LEAGUE presenteert PENDULUM

Major League is al jaren een gerenommeerde drum 'n bass avond in onder andere Nighttown, het Paard van Troje en de Melkweg. Deze pakjesavond keren zij weer terug naar voormalig Nighttown met niemand minder dan Pendulum. Dit drietal weet de wereld altijd de verrassen met vernieuwing; drum 'n bass met rockinvloeden en een vleugje dubstep. Ook aanwezig zijn dubstepper N-Type en natuurlijk de Rotterdamse residents, Pamb&Harsh, Shellshock en Thrasher.

Zaterdag 5 december WATT

BAZAR CURIEUX

Alweer de tiende editie van Bazar Curieux vind deze vrijdag plaats in de Maassilo. Met een flinke namenlijst: Julian Casablancas , Beak, Múm, Major Lazer Soundsystem, Monotonix, Neon Indian, Royal Bangs, Lowriders, A Mountain Of One. Niet zo'n zin in Sinterklaas? Dan zeker hiernaartoe!

Zaterdag 5 december Maassilo

LAURA JANSEN

Ooit studeerde Laura Jansen aan het consevatorium van Rotterdam. Inmiddels woont ze alweer enige tijd in LA. Daar heeft ze een fijn album bomvol popliedjes opgenomen. De singles "Single Girls" en "Use Somebody" zijn herhaaldelijk te horen op tv en radio. Zaterdag staat Laura op het podium van Rotown om live te laten zien wat ze kan.

Zaterdag 5 december Rotown

LES PETITES DIFFERENCES MARGINALES III

Les Petites Differences Marginales III is de derde editie van het minifestival met het beste uit de Franse underground scene. In Worm zijn Headwar, The Dreams, Fast Arbeit Babies en Le Chomage te zien. De supercatchy bands brengen "The best you've never heard of" in de genres lo fi (weird) punk, rock 'n roll en no wave.

Zondag 6 december Worm

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam