Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Voor iedereen die nog geen plannen heeft voor oud & nieuw heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam de leukste evenementen en concerten geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

NYE met Benjamin Herman 4-tet, Lucky Fonz III, Bootsy Paul en ADHDJ

Rotown pakt uit op oudjaarsavond. Lucky Fonz III mag het publiek opzwepen met een DJ set, daarna zal Benjamin Herman 4-tet de voetjes van de vloer krijgen met een dampend optreden. Tot in de kleine uurtjes wordt doorgedanst op de beats van ADHDJ en Bootsy Paul.

Donderdag 31 december Rotown

BLOWUP NYE (All that glitters is gold)

In de Unie is het mogelijk om 2009 helemaal achter  je te laten en ondergedompeld te worden in de sferen van een New Yorkse nachtclub uit de jaren '70 of een Italodisco uit '83. De dj's Hugo & George, Odessa, Son of a Sheik, RS Brother, Roeland Otten, Stabile Elite (DE), Soft Rocks (UK), Cosmo&Faber (CH), Matt Moroder (DE) en dj Tako zullen de feestgangers tot 's ochtends vroeg vermaken met een grote variatie aan stijlen.

Donderdag 31 december De Unie

BUTTHOLE TRIBUTE

Ook Exit is er in geslaagd een fijn feest te organiseren voor de laatste avond van het jaar. Dj's Cklaus, Thomasz en Daan draaien de plaatjes van Wave to Classics en Bruno (Stoma, DooDoo's Coffee, Fetish, Dr. Schnitt), Nanko (Firetime, DooDoo's Coffee) Sjoerd (Face Tomorrow) en Leen (Fetish, Central Scrutinizer) spelen nummers van the Butthole Surfers.

Donderdag 31 december Exit

WATT'S TOEN & NU FEEST

De zalen van WATT worden goed benut. In de basement zorgen Classified, Subway en Perspct voor de beste beats. In de grote zaal zijn Bad Company en Zombie Nation te zien. Zombie Nation is een project van de Munchense dj Florian Senfter (John Starlight) en wordt al één van de hottest ecectro live acts around genoemd. Bad Company behoort tot de top van de drum 'n bass scene. Genoeg ingrediënten om het dak eraf te blazen (figuurlijk weliswaar).

Donderdag 31 december WATT