Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

CLUB 3VOOR12 ROTTERDAM

The place to be op vrijdag is natuurlijk de Exit. Dan vindt namelijk de eerste editie van Club 3voor12 Rotterdam plaats. Het is gelukt om drie verschillende en geweldige acts te strikken: My Own Army, The Fifth en Special Power! The Shenanigans gaan het publiek verblijden met dansbare plaatjes. Dit alles is helemaal gratis, so be there!

Vrijdag 11 december Exit

DEWOLFF

Deze Limburgers stonden ook al op Metropolis maar zijn nu weer terug in onze fietsbare omgeving. Mocht je ze toen gemist hebben, denk aan Led Zeppeling en Pink Floyd en google anders De Wereld Draait Door er nog eens bij op uitzending gemist. Deze rockband is niet meer te ontkennen!

Zaterdag 12 december Rotown

FLOATING POINTS, ALEXT NUT en FATIMA

Een hoop tunes om op weg te zweven zaterdag in Grand Hotel Central. Strange Fruit presenteert Floating Points, een dj die erop los goochelt met allerlei genres en altijd voor een dansbaar resultaat zorgt. Hij wordt vergezeld door Alex Nut, met wie hij onlangs Eglo Records op heeft gericht, en Fatima, die haar mooie stem eerder leende voor samenwerkingen met Dam Funk en Shafiq Husayn.

Zaterdag 12 december Club Zonder Consessies

NEW MUSIC FROM BEIJING

De underground rock en punk in China heeft de afgelopen jaren een ontwikkeling doorgemaakt van westers geïnspireerd naar een eigen geluid. De Chinese acts die zondag in Worm staan zijn niet vies van experimenteren en dit levert bijzondere resultaten op. Worm biedt een unieke kans om het beste uit de Chinese underground in Nederland te gaan zien.

Zondag 13 december Worm

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam