Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

YOSHIMI & RIKKE
De Unie gaat deze zomer gewoon door met het muzikale programma. Op donderdag staan Yoshimi & Rikke op het programma. Beide mannen zijn singer songwriter en afkomstig uit Rotterdam. Yoshimi heeft al laten horen een eigenzinnige muzikant te zijn met een bijzonder geluid. Rikke maakte al indruk met zijn performance tijdens de grote prijs van Zuid-Holland, waar hij tweede werd.
Donderdag 6 augustus, De Unie

OFFTRACKS
Offtracks is een crossmediaal evenement. In het WMDC zal onder regie van Urbi & Orbi een selecte groep muzikanten, vj’s, producers en mediakunstenaars samenkomen om te experimenteren. Het resultaat wordt op 7 augustus aan het publiek getoond. Deelnemrs zijn onder andere Bruno en Eniless (bekend van Stöma), beeldregisseur Ben Stokes, Urbi & Orbi, Two Things (zij maakten muziekclips voor Anouk, Pete Philly & Perquisite en visuals voor MTV, Eastpak, Wu Tang Corp). Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar via  info@wmdc.nl of 010 - 2444 516.
Vrijdag 7 augustus, WMDC

DANCE PARADE
Zaterdag is het weer zover, de Danceparade van Rotterdam. Meerdere trucks met verschillende muziekstijlen rijden een route door het centrum. Na afloop kan je voor een after party terecht in onder andere Off Corso en WATT.
Zaterdag 8 augustus, Centrum van Rotterdam (start aan de Boompjes)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam