Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan:

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan:

12,5 YEARS TOCADO FESTIVAL

Even leek het erop dat het Tocado festival dankzij een enkele klacht gedoemd was. Gelukkig waren de klachten naar aanleiding van het afzeggen van het verjaardagsfeestje van de label er in grotere getale. 12,5 jaar Tocado wordt aanstaande zaterdag dus gewoon gevierd op het Stadspodium achter de Laurenskerk met optredens van Mark Lotterman, Harry Merry, Stöma en veel meer! Tevens gratis kunnen de liefhebbers daarna het feest vervolgen in de Unie tijdens de afterparty.

Zaterdag 29 augustus Stadspodium (Grote Marktplein) en De Unie 

THE MUMMERS

Dromerig en sprookjesachtig en zijn termen waarmee de uit Brighton afkomstige band The Mummers het beste te beschrijven valt. Niet zo vreemd als je de mierzoete stem van zangeres Raissa over de sfeervolle melodieën uit hoort. Donderdag kunnen bezoekers van Rotown een kijkje nemen in haar betoverende wereld.

Donderdag 27 augustus Rotown 

HET BRUISENDE PARK

In Rotterdam Noord is het dit hele weekend feest, aan de Rotte naast de Noorderbrug vindt namelijk Bruisend Festival plaats. Naast optredens van onder andere Mings Pretty Heroes, Winne, Ziggi en Candy Dulfer, zijn er ook workshops, een breakdancewedstrijd, een circus en meer. Het festival is gratis toegankelijk.

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus Noordplein

ROCKINFUUS

Tijdens Rockinfuus vindt aanstaande vrijdag de album release van de metalband Deliberate Jeopardization plaats. Door verschillende stijlen te mixen drukt de band een eigen stempel op de metalscene met wat ze zelf ‘Experi-Metal’ noemen. Bands Red Eye en A Drug For All Reason warmen de boel op.

Vrijdag 28 augustus WATT