Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

DEVOTCHKA
De Amerikaanse band DeVotchKa maakt indie-rock vermengd met invloeden uit de wereldmuziek, waaronder invloeden uit Oost-Europa en jazz en punk. 'De meest Europees klinkende Amerikaanse band' was een omschrijving die gebruikt werd om de muziek van DeVotchKa te omschrijven. DeVotchKa wordt vergeleken met Sufjan Stevens, Decemberists, Arcade Fire en Beirut, aangescherpt met Mexicaanse, folk- en country-achtige invloeden.
Woensdag 12 augustus WATT

ALTERNATIVE ROUTE (met Float a Ziggy en Sugar Lee’s)
In het kader van Alternative Route krijgen regionale bands de gelegenheid om op te treden in Baroeg. Float a Ziggy speelt behoorlijk stevige rock in de stijl van Metallica. Sugar Lee’s is een all-girl (punk)rockband met melodieuze en energieke songs.
Donderdag 13 augustus, Baroeg

HARD 4 WEINIG (met District One, Nick de Morsain, Romeo Pires en een mystery guest)
Op deze knallend ondergrondse nacht kun je van alles verwachten, van de rauwe tech-house van District One (Bart Skils & Anton Pieete) tot de industrially funky sound van de mystery guest voor de avond…Uiteraard is Hard 4 Weinig resident, Nick de Morsain, ook van de partij en neemt de Minimal Express koning Romeo Pires met zich mee.
Vrijdag 14 augustus Catwalk

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam