Korter Rotterdams Korter Rotterdams

12,5 Tocado Festival gecancelled door één klacht

, Redactie 3voor12Rotterdam

Korter Rotterdams

12,5 Tocado Festival gecancelled door één klacht

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Omdat sommig nieuws niet kan wachten tot de volgende editie van Kort Rotterdams, hier een korte newsflash die we jullie niet konden onthouden.

12,5 Tocado Festival gecancelled door één klacht

Zaterdag 29 augustus was het aan Tocado om de kaarsjes uit te blazen. 12,5 jaar bestaat het label alweer en dit zou gevierd worden met zeker elf acts uit de Tocado stal. Helaas zal het feestje geen doorgang vinden. Eén buurtbewoner heeft geklaagd over het te komen festival, en de gemeente heeft deze in gelijk gesteld. De muziek zou te hard zijn. Tocado baas Leen Steen laat ons weten dat het evenement twee weken van te voren is afgeblazen:

"Ik heb net gehoord dat de vergunning voor het Tocado festival op 29 augustus is ingetrokken. Een buurtbewoner heeft bezwaar gemaakt tegen een festiviteit met in zijn ogen te harde muziek en de gemeente heeft hem in het gelijk gesteld. De danceparade, het zomercarnaval, formule 1 races, stuntvliegtuigen die een week lang boven de Maas oefenen, etc. etc. Dat kan allemaal wel, maar een klein festivalletje met rockmuziek is uit den boze.

Het enige wat mag op het plein is muziek van 14:00 tot 17:00 uur, maar daar bedank ik voor. Ik gooi de handdoek wat dit festival betreft in de ring."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam