Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

TEXTUUR
Textuur is een nieuwe concertavond in het Poortgebouw. Kwaliteit en originaliteit zijn de kenmerken voor deze avonden. Op deze editie zijn te zien: Shield your eyes uit London (jazz georiënteerde post hardcore), Pneu uit Frankrijk (rauwe, energieke noise/math rock) en een surprise act van Worm.
Donderdag 2 april, Poortgebouw

ALTERNATIVE ROUTE (met TerRa)
In het kader van alternative route staan een aantal bands uit de regio on stage bij Baroeg. Donderdag is het onder meer de beurt aan TerRa. De sound van TerRa is een mix van nu-metal, hardrock en stonerrock.
Donderdag 2 april Baroeg

RELEASE THE BEAST
De tweede editie van Release The Beast vind plaats in de Schiecentrale te Rotterdam. Op deze editie zijn onder meer The Subs, Les petits pilous, Vicarious Bliss, Hugo + George, Stanzacrew, L'Azzizi, Club Zonder Filter en Nobody Beats The Drum te zien. Deze laatste act neemt tijdens deze avond een videoclip op.
Zaterdag 4 april Schiecentrale

DAISYBELLE
Het Rotterdamse duo DaisyBelle maakt muziek die een balans houdt tussen dance, electro, rock en disco. Begin dit jaar heeft DaisyBelle een EP uitgebracht en op 17 april aanstaande staat het duo in de finale van de Grote Prijs van Zuid Holland.
Zaterdag 4 april De Beuk (Barendrecht)

VERA
Vera is een Rotterdamse singer songwriter. Haar songs klinken donker, maar soms ook uitbundig en krachtig. De muziek van Vera bevat invloeden uit soul en americana.
Zondag 5 april Walhalla

EXIT JAZZ AFTERNOON
Relaxed wakker worden op zondagmiddag kan in Exit tijdens de Exit Jazz Afternoon met het Erman Dirikcan Trio. Erman Dirikcan speelt fenomenaal gitaar en brengt jazz/fusion/rock.
Zondag 5 april Exit

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam