Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de mooiste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

LOOSEFIT 5 YEARS ANNIVERSARY BASH
Loosefit is al 5 jaar bekend als één van de leukste dansavonden in Rotterdam. Op 23 april wordt dit heuglijke feit en het afscheid gevierd! Er wordt nog één keer groots uitgepakt met de negenkoppige Youngblood Brass Band en Theophilus London.
Donderdag 23 april Rotown

CLUB REGIONALE (met Bluefish, Poultry & The Bat Bites)
In Baroeg zijn op vrijdag alleen bands uit de regio te zien in het kader van Club Regionale.  Bluefish, Poultry en The Bat Bites zullen deze avond de beste (punk) rock ten gehore brengen.
Vrijdag 24 april Baroeg

VIVA ROSA & THE SUBHUMAN
Viva Rosa is een band die indie rocksongs maakt, gebaseerd op verschillende invloeden van Americana tot freaknoise pop. Stefan Breuer, aka The Subhuman is een singer-songwriter uit Utrecht. Deze avond zal hij zijn intense songs laten horen in Rotterdam.
Vrijdag 24 april Exit

DE BUURTSUPER
Op zaterdag 25 april vindt de buurtsuper plaats. In drie "filialen" kunnen bezoekers genieten van de beste muziek in verschillende stijlen, kortom een fijne muzikale mash-up. In filiaal 1: Buurtsuper met Grandmaster Per & 50 $eut. In filiaal 2: Classified met o.a. Optical, Pamb & Harsh, CB, Blue Carme en MC Dart. In filiaal 3: Supersnaar met DJ Okkie.
Zaterdag 25 april WATT

MARKOWSKI
Sonja Markowski en band presenteren zondag de cd “Sleeping In Trees”. Markowski won al de Grote Prijs van Zuid Holland en bracht twee EP's uit. Nu is het tijd voor een volledig album met Americana en rootsy pop songs.
Zondag 26 april De Unie

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam