That Band From Holland: On Tour That Band From Holland: On Tour

Een driedelig tourverslag vanuit een hippe camper

, Tekst en foto's: That Band From Holland

That Band From Holland: On Tour

Een driedelig tourverslag vanuit een hippe camper

Tekst en foto's: That Band From Holland ,

De komende twee weken verblijft That Band From Holland overseas, in Engeland welteverstaan. Gelukkig sturen ze zo nu en dan een berichtje met wat plaatjes en filmpjes om ons te laten weten hoe het daar dan gaat! Volg de heren hier op 3voor12/Rotterdam!

Een driedelig tourverslag vanuit een hippe camper

Het is zover; We zijn op tour. Tijdens het schrijven van dit stukje zit Michiel gitaar te spelen in de zon.. Ja er bestaat zon in Engeland. Hebben we al gespeeld? Nee, dat nog niet. Wel zijn we met onze oude camper door het Centrum van Rotterdam en door België en Frankrijk heen gerost, in een trein gezeten met de camper, getankt bij een pompstation voor vrachtwagens met alle problemen van dien, hebben Michiel en Eric “st. Polaroid” Jan 2 homoseksuelen ’s nachts betrapt in een auto toen we verdwaald waren en zijn we bij een oude meubelmaker geweest omdat de eerste nacht Frank en Marcel door hun bed heen waren gezakt dankzij een zeer slechte seksueel getinte grap..  Gratis cd’tjes weggeven werkt bijzonder goed voor korting bij oude mannetjes... 

En hoe staat het er nu voor?
Goed! Het moraal is hoog, de video- en fotocamera’s lopen als nooit te voren en morgen (woensdag 29 april) spelen in we in “The Dublin Castle in Camden, London. Ja, daar waar Amy Winehouse naar vernoemen een graag geziene gast is en waar Pete Doherty ooit nog een keer is uitgekickt.. Vooralsnog staan we nu na een lange reis op een camping in Canterbury. Hetzelfde Canterbury waar Robert Wyatt vroeger met de Soft Machine furore maakte..

Het leven is zo slecht nog niet, met een biertje in de zon.

Tijdens het volgende tourverslag zal het eerste deel van onze video op youtube staan, voor nu moeten we jullie vooral verblijden met de foto's van afgelopen tijd.

Gegroet!
That band from Holland

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam