N.E.R.D. op nieuw festival in Rotterdam N.E.R.D. op nieuw festival in Rotterdam

YOUR MUSIC Festival 3 juli in Rotterdam, volgend jaar in Turijn

, Marijke Ursem

N.E.R.D. op nieuw festival in Rotterdam

YOUR MUSIC Festival 3 juli in Rotterdam, volgend jaar in Turijn

Marijke Ursem ,

N.E.R.D. en Michael Franti & Spearhead zijn de headliners van het YOUR MUSIC Festival in Rotterdam. Dit nieuwe festival wordt in de stad georganiseerd in het kader van de benoeming tot jongerenhoofdstad van Europa voor 2009. Daarnaast is ook de latin/hiphop band Ozomatli door de organisatie bevestigd. Het eendaagse, eenmalige, evenement vindt plaats op 3 juli aan de Maas. Het complete programma wordt donderdag 9 april bekendgemaakt.

YOUR MUSIC Festival 3 juli in Rotterdam, volgend jaar in Turijn

Het nieuwe YOUR MUSIC Festival zet met N.E.R.D. en Michael Franti & Spearhead als eerste namen hoog in. “De rest van het programma zal deels in deze lijn doorzetten, daarnaast spelen er ook een aantal jonge, getalenteerde muzikanten”, vertelt Nancy van Oorschot van Rotterdam Festivals. Ook de latin/hiphop band Ozomatli staat op het affiche. Het lijkt er daardoor op dat het een hiphopevenement zal worden.

YOUR MUSIC wordt in Rotterdam georganiseerd in het kader van de benoeming tot jongerenhoofdstad van Europa 2009 en is daardoor eenmalig. Volgend jaar gaat deze titel naar Turijn en zal het evenement daar plaatsvinden. Het festival vindt op 3 juli plaats aan de Rotterdamse Maas op drie podia, binnen en buiten en de complete programmering wordt donderdag 9 april bekend gemaakt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam