Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, beakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

The New Shining goes USA

Tussen 16 en 26 april gaan de heren naar Cincinnati om aldaar hun nieuwe CD te gaan opnemen. Ze doen dit met topproducer Erwin Muster (van Bon Jovi, Van Halen, Metallica, David Bowie and so on..).  Eind mei hopen ze dat de cd klaar zal zijn.


Finalisten High School Music Competition


Het stof na de eerste voorrondes is gedaald en de finalisten zijn bekend.  Tijdens de eerste avond waren het de Loud Music bands TErRa (Rotterdam) en Frans Huxie (Dordrecht) die zich met hun snoeiharde rock wisten te kwalificeren. In de categorie Pop / Rock boekten Starcatcher (Den Haag) en Get Friday (Helmond) succes tijdens de tweede voorronde. De laatste twee plaatsen voor de finale waren te winnen tijdens de laatste avond in de categorie Hip Hop. De acts De Dichter (Nieuwerkerk aan de Ijssel) en Jupiter Negers (Rotterdam) eisten hier de laatste twee plaatsen op.

Op 17 mei is de finale in het Paard van Troje! Voor meer informatie en om toegangskaarten voor de finale te winnen ga je naar www.highschoolmusiccompetition.nl

Drummer Tuur Moens wint de Erasmus Jazz Prijs 2009

Drummer Tuur Moens is uitgeroepen tot winnaar van de Erasmus Jazz Prijs 2009. Tuur is een veelbelovende student van de Rotterdam Jazz Academy die uitblonk als drijvende kracht in zijn trio, waarin ook medefinalist Erman Dirikcan (gitaar) speelde.

De prijs van € 1000,- wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Vrienden van het Rotterdams Conservatorium. De finale van deze 14e editie van de Erasmus Jazz Prijs vond plaats in de Doelen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam