Grote Prijs Zuid Holland: Unknowneye Grote Prijs Zuid Holland: Unknowneye

"Ik doe niet aan slechte shows!"

, Redactie 3voor12Rotterdam

Grote Prijs Zuid Holland: Unknowneye

"Ik doe niet aan slechte shows!"

Redactie 3voor12Rotterdam ,

De finale van de Grote Prijs Zuid Holland komt er weer aan! 16, 18 en 19 april in Rotown en Watt strijden de muzikanten met elkaar om mooie prijzen in de wacht te slepen. Wij vroegen de Rotterdamse acts wie ze zijn, en waarom ze denken te gaan winnen! Tot aan de Grote Prijs kun je hier de artiesten leren kennen.

"Ik doe niet aan slechte shows!"

Vertel! Wie, wat, waar?
De van origine surinaamse G. Zichem ''Unknowneye'' is geboren en getogen in Rotterdam op 20-09-1984.

Omschrijf je muziek voor iemand die er niets van weet:
Pompende beats in combinatie met een duidelijke en energieke delivery van de mc die het ook daadwerkelijk ergens over heeft; oftewel hip hop met inhoud zoals het ooit is begonnen.

Hoe zijn jullie met muziek maken begonnen?
Eind jaren '90 is Unknowneye samen met wat vrienden spelenderwijs begonnen met het schrijven van teksten . Er werd al snel een groep gevormd en de eerste optredens volgden niet lang hierna . Met dit als leerschool heeft unknowneye zichzelf kunnen ontwikkelen tot een workshop docent, producer/ arranger en een artiest die als hij ergens in gelooft er ook voor de volle 100 voor gaat
 
Denk je te gaan winnen? En waarom?
Het gevoel bij het weggeven van een goeie show is zoiezo al een gevoel van winst, en slechte shows daar doe ik niet aan!

Anything else we need to know? Geheime toekomstplannen?
Er wordt hardt gewerkt aan de debut cd die dit jaar nog uit moet komen (exacte datum helaas nog onbekend) .De titel die deze cd zal meedragen zal zijn Focus. Be on the look out for that!
last words:
uhmmmmm ,   ja eentje dan heh...................FOCUS!!!..................

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam