Grote Prijs Zuid Holland: St. Polaroid Grote Prijs Zuid Holland: St. Polaroid

"kleine verassingen en kleine luisterliedjes"

, Redactie 3voor12Rotterdam

Grote Prijs Zuid Holland: St. Polaroid

"kleine verassingen en kleine luisterliedjes"

Redactie 3voor12Rotterdam ,

De finale van de Grote Prijs Zuid Holland komt er weer aan! 16, 18 en 19 april in Rotown en Watt strijden de muzikanten met elkaar om mooie prijzen in de wacht te slepen. Wij vroegen de Rotterdamse acts wie ze zijn, en waarom ze denken te gaan winnen! Tot aan de Grote Prijs kun je hier de artiesten leren kennen.

"kleine verassingen en kleine luisterliedjes"

Vertel! Wie, wat, waar?
Bonjour. Ik ben Eric-Jan Vriend, 25 jaar jong en leraar basisonderwijs. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in de band That band from Holland. Die band is hip!
In de zomer van 2008 had ik nog wat liedjes die niet helemaal pasten in de band. Ik besloot deze zelf op te nemen met behulp van "TBFH' ers" en andere kornuiten. Het resultaat is een klein ep' tje met 5 kleine luisterliedjes.

Omschrijf je muziek voor iemand die er niets van weet:
Ik maak kleine luisterliedjes met meerstemmige zang. Af en toe komen er toeters en bellen aan te pas en grijp ik naar aparte instrumenten als ik zin heb.

Hoe ben je met muziek maken begonnen?

Ik ben begonnen in de band Afgewerkte Motorolie. Een noise/punk/R&B band uit het pittoreske Rockanje aan zee. Na de verhuizing naar de grote stad hebben we een bandje opgericht onder de naam van That band from Holland. Aangezien ik veel vakantie heb vond ik de tijd om een soloplaatje te maken.

Denk je te gaan winnen? En waarom?

Ik denk dat ik door de kleine verrassingen aldaar en goede kans ga maken daarzo in Rotown. Ik zeg nog niet teveel anders gaan Rikke en Frank Goverts mij nadoen ;)

Anything else we need to know? Geheime toekomstplannen?

14 mei komt de cd van That Band from Holland uit! Dat gaat voorlopig veel tijd in beslag nemen. Stiekem pak ik wel dagelijks mijn instrumenten op om aan nieuwe liedjes te werken. Maar ze mogen eerst een tijdje rijpen..

 
 
 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam