Freaky Age! Donderdag in Rotown, win hier je toegangskaarten! Freaky Age! Donderdag in Rotown, win hier je toegangskaarten!

Winnen doe je bij ons natuurlijk!

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Freaky Age! Donderdag in Rotown, win hier je toegangskaarten!

Winnen doe je bij ons natuurlijk!

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Als je zin hebt in een feestje, dan moet je a.s. donderdag (11/09) naar Freaky Age gaan in Rotown. De singles die deze Belgische broekies uitbrengen staan steevast op nummer één in De Afrekening van Studio Brussel. Dat ze goed naar bands als The Strokes, Arctic Monkeys en The Kooks hebben gekeken maakt niks uit, want ze brengen het overtuigend, zonder moeilijkdoenerij.

Wat moet je precies doen om toegang te verkrijgen tot deze hippe mannetjes?

Winnen doe je bij ons natuurlijk!

Als je zin hebt in een feestje, dan moet je a.s. donderdag (11/09) naar Freaky Age gaan in Rotown. De singles die deze Belgische broekies uitbrengen staan steevast op nummer één in De Afrekening van Studio Brussel. Dat ze goed naar bands als The Strokes, Arctic Monkeys en The Kooks hebben gekeken maakt niks uit, want ze brengen het overtuigend, zonder moeilijkdoenerij. Wat moet je precies doen om toegang te verkrijgen tot deze hippe mannetjes? Wederom is het niet al te ingewikkeld, daar houden we hier niet van. We mogen 2 x 2 gastenlijstplekken weggeven van Rotown. Laat ons weten waarom JIJ per se naar Freaky Age moet, en het zal geschieden! Als jij de winnaar bent van de gastenlijst plaatsen zullen we je hiervan per e-mail berichten. Stuur een berichtje met jouw motivatie naar 3voor12rotterdam@gmail.com!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam