Mucho Maestro aan de cassis en Mark Lotterman winderig in The Little Cave Mucho Maestro aan de cassis en Mark Lotterman winderig in The Little Cave

“My Fart Will Go On”

, Meleny Spits,

Mucho Maestro aan de cassis en Mark Lotterman winderig in The Little Cave

“My Fart Will Go On”

Meleny Spits, ,

Veel bezoekers hadden zich bij voorbaat al laten inenten voor een zaterdagavond in The Little Cave, Rotterdam Zevenkamp. Mucho Maestro trad na een lange tijd weer eens op in Rotterdam waar zij werden bijgestaan door Mark Lotterman. Dit beloofde een avond vol grappen, grollen en een hoop cassis te worden.

“My Fart Will Go On”

Mark Lotterman beet het spits af door het publiek te waarschuwen dat hij onder andere liedjes zingt over lesbiennes, drugs, scheten en nog vele andere gevoelige onderwerpen. Hierop haakte hij vervolgens in door een liedje te spelen inderdaad, over scheten met als alternatieve titel genaamd “My Fart Will Go On”. Hier hoeft verder maar weinig op worden toegelicht. Mark werd vergezeld door zijn gitaar en orgel maar zijn band ontbrak. Dit was allesbehalve een gemis, want deze jongen is werkelijk in staat iedereen plat te spelen in zijn eentje. Een veel geziene gast bij Mark Lotterman is Tamara Woestenburg die echter ook niet aanwezig was deze avond. Zij zingt samen met Mark het nummer “Taste the Blood” waarin zij de hoge noten voor haar rekening neemt. Al snel wisten we waarom zij dit altijd doet want dit was dan ook nu net precies waar het publiek om vroeg terwijl zij afwezig was. Mark waagde het erop om de hoge noten dan maar zelf af te handelen. Nog nooit van mijn leven heb ik iemand met zo’n lage stem zo hoog en zo vals horen zingen en toch een joelend publiek zien hebben en een gigantisch applaus zien krijgen. Petje af voor deze charmante topartiest die het publiek vlak daarvoor nog toezong dat hij 40 dagen zwanger en tevens terminaal is. Toen werd het toch echt tijd voor Mucho Maestro en dus waarschijnlijk voor nog meer grappen. Dit werd dan ook al snel bevestigd toen de cassis drinkende heren op het podium verschenen. Over smaak valt niet te twisten en zodoende waren de heren gehuld in ieder hun eigen slaaptenue. Een zeeman aanbieding pyjama, een (te kleine) roze dames snoopy pyjama en jawel, een badjas. Gedurende de gehele show bleef het publiek zich afvragen of gitarist Mike wel iets onder die badjas aan zou hebben naast zijn twee verschillende sokken. Tijdens de toegift werd dit iedereen ZEER duidelijk. Om op nog een schepje bovenop Dhr. Lotterman’s dubieuze songteksten te kunnen doen moet je wel Mucho Maestro zijn. Zij hebben liedjes over in stukjes gehakte ingevroren moeders, kinderporno, vingerverzamelaars en vele andere simpelweg onbespreekbare onderwerpen. Het was dan ook een “smaakvolle” avond, tekstueel gezien. Wat een combinatie deze twee acts bij elkaar. We zijn benieuwd naar de nieuwe cd’s waar beide acts binnenkort mee op de proppen komen!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam