Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week is er genoeg te zien en te horen in Rotterdam. Wij hebben een selectie gemaakt van de concerten en evenementen die de moeite waard zijn.

3voor12Rotterdam beveelt aan

Emerganza Festival
Emerganza is een festival en battle voor bands zonder platencontract. De eerste ronde vindt 26, 27 en 29 november plaats in Rotterdam. Elke avond spelen 8 bands in totaal 4 uur. De uiteindelijke winnaar mag spelen op het Taubertal Open Air festival in Duitsland.
Woensdag 26, donderdag 27 en zaterdag 29 november, Waterfront

Dragons of Zynth
Dragons of Zynth noemen hun eigen muziek Afrotek, een mix van jazz, punk, soul, noise, dubby grooves en psychedelica. De debuutcd is geproduceerd door de gitarist van TV on the radio.
Donderdag 27 november Rotown

Deformer Party
Waterfront organiseert samen met Deformer een eenmalige party vol stevige diepe experimentele electronische muziek. Onder andere met: Deformer, Bong-Ra, Eni-Less, Atiq & Enk, T-Mus en Thrasher. In de andere zaal wordt op dezelfde avond hiphop gedraaid Mack, Optimus, Th’Acquisition en Marrichino en een live optreden van rapper P-mod.
Vrijdag 28 november Waterfront

Zadkine Showcase
Mrs. Smith, Cue, Kiddy Fiddler en DJ Tage zijn afkomstig van de Zadkine Pop Academie. Alleen de meest gemotiveerde en initiatiefrijke jongens en meiden zijn geselecteerd voor een opleiding op deze Academie. Op 29 november wordt een showcase gehouden.
Zaterdag 29 november De Beuk, Barendrecht

Yoshimi en The Circumstances
Local heroes Yoshimi en The Circumstances treden zaterdag op in de Exit. Beide acts hebben patent op wonderschone, bijzondere liedjes. Dit lijkt een garantie voor een mooie avond.
Zaterdag 29 november, Exit

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam