Eerste editie Tour of Music Eerste editie Tour of Music

Gratis buitenfestival bij Coenen op 2 augustus

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Eerste editie Tour of Music

Gratis buitenfestival bij Coenen op 2 augustus

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

De Tour Of Music is een nieuw initiatief waarbij nieuwe bands via een promotietour aan het publiek worden voorgesteld.Geselecteerde bands spelen gedurende een paar weken op bij de Tour of Music aangesloten podia.
Tijdens het spelen krijgen de bands punten en aan het eind van de tour wordt gekeken welke band het hoogst scoorde.
Er zijn daarmee ook prijzen te winnen! Verder zullen alle bands die hun Tour Of Music hebben afgemaakt op de Tour Of Music-CD verschijnen.
De eerste editie van de Tour Of Music is in mei 2008 in Rotterdam gestart. Op 2 augustus spelen 15 bands uit de Rotterdamse regio op het buitenterras van café Coenen.

Gratis buitenfestival bij Coenen op 2 augustus

Het gaat goed met Tour Of Music ! Samen met Café Coenen organiseert Tour Of Music haar eerste buitenfestival. Op zaterdag 2 augustus zullen ongeveer 15 bands optreden in een afwisselend programma op het buitenterras. Tussen 12 uur 's middags en 11 uur 's avonds gaan talentvolle bands voor een gezellig feest zorgen. Voorlopige line up: Bloomfield Toffe Haan Cuthere JayJay Polar Veranda Chasing Tales Kinkobera Sistersofpleasure Allison Teflon en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op de website van Tour of Music
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam