Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt de leukste oud & nieuw feestjes aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Heb je nog geen idee wat je gaat doen met oud & nieuw? De redactie van 3voor12 Rotterdam heeft de leukste feestjes voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt de leukste oud & nieuw feestjes aan

TOEN EN NU
Op 31 december is de laatste kans om uit je dak te gaan in Waterfront. Vanwege de fusie met WATT zal Waterfront het vertrouwde stekje aan de Boompjeskade verlaten. Voor het zover is, eerst nog het Toen & Nu Feest. Onder de noemers Wild! Wild! Wild! en Bonte Boel dansend het nieuwe jaar in. De avond wordt extra feestelijk door optredens van The Madd en The Crusaders of love
Locatie: Waterfront, Aanvang 22.00 uur, Kosten: € 15,--

OUD & NIEUW PARTY
De Exit knalt het nieuwe jaar in met optredens van Stöma en Mark Lotterman. Dj’s Dark Mark en Leen Steen zorgen ervoor dat de voetjes van vloer kunnen!
Locatie: Exit, Aanvang 1:00 uur, Kosten: € 10,--

NEW YEARS EVE
New years eve in Off_Corso heeft een indrukwekkende line-up met onder meer Yobkiss (live), Kate & Leopolt (live), Remon Lacroix en als klap op de vuurpijl een optreden van electropopband Vive la Fête.
Locatie: Off_Corso, Aanvang 22:00 uur, Kosten: € 40,--

DARK SYLVESTER
Onder de naam Dark Sylvester wordt in Baroeg een electro/industrial/gothic/alternative New Year’s Eve dancenight gehouden. Met dj’s Spud (Downward Spiral), DavidK (Storm / Area 51) & -X-X-X- (Cyberia / Summer Darkness).
Locatie: Baroeg, Aanvang 20:00 uur, Kosten: € 7,50 (na middernacht € 12,50)

CONFUSION NYE (ConClub en Hugo & George)
Voor ConFusion NYE hebben Hugo & George (bekend van feesten als Grand Club, Black Club en No club) en ConClub hun krachten gebundeld. Resultaat is een avond vol dj’s, live-muziek,  film en andere kunstvormen. Te zien en te horen zijn onder andere My sister Klaus, Shenanigans, Phoreski, Mark du Mosch en David Vunk.
Locatie: De Unie (café en restaurant) en DJ Bootleg Café, Aanvang: 22:00 uur, Kosten € 15,-- (in de voorverkoop)