Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week is er weer genoeg te zien en te horen in Rotterdam. Wij hebben alvast de beste concerten voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

IGLU & HARTLY
Dit vijftal uit Californië heeft al bekendheid verworven met de vrolijke single “In this city”. Live weten de mannen er ook een feestje (lees vrolijk zooitje) van te maken met een muzikale mix van indie, 80’s wave, rap, synthesizer en electro samples.
Dinsdag 16 december Rotown

DIMENSION X
Dimension X neemt je mee op een muzikale queste naar een ander universum. Percussionist Chris Corsano (Björk, Thurston Moore, Jim O'Rourke), David Chalmin (B for Bang) en Massimo Pupillo (Zu/Zorn/Mike Patton) hebben hun naam en inspiratie ontleend aan een cult radio show uit de jaren ’50 en verwerken onderwerpen uit deze show op briljante wijze in hun songs. Tickets winnen? http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/41027180
Donderdag 18 december Worm

RADIO SOULWAXMAS
Nu al één van de beste feesten van het jaar! Soulwax tourt door Europa om het jaar alvast goed af te sluiten. Hiervoor nemen ze onder andere Justice, Tiga, Das Pop en Joost van Bellen mee. Natuurlijk zijn de broertjes Dewaele zelf ook on stage te zien als Soulwax en 2many dj’s.
Vrijdag 19 december Maassilo

ROCKINFUUS: SAN ANDREAS, THE MAPLE ROOM, MEET THE STORM
De Rotterdamse emocore band San Andreas heeft (eindelijk) een album uitgebracht getiteld “Man or monster”. Inmiddels heeft San Andreas een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. Samen met het Belgische The Maple Room en Meet the storm uit Rotterdam gaan ze er een geweldige avond van maken.
Vrijdag 19 december Waterfront

CLAW BOYS CLAW
De legendarische band Claw Boys Claw is weer terug van weggeweest. Met het album Pajama Day en optredens op Noorderslag en Lowlands hebben ze dit jaar een onuitwisbare indruk achter gelaten. Deze week geeft 3voor12 Rotterdam tickets weg: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/41056261
Zaterdag 20 december WATT

MARK LOTTERMAN (+band)
Mark Lotterman is een singersongwriter en staat bekend om zijn scherpe en absurde teksten. Zaterdag is hij in Exit te zien samen met zijn band en Tamara Woestenburg. De avond wordt compleet gemaakt door Wax Mannequin uit Canada.
Zaterdag 20 december Exit

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam