Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen. Releases, expo's, breakups en anders drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Groupe l'Ambiance en NICAD winnen Check MO

Check MO (muzikale ontmoetingen) is een initiatief van de stichting Doerak en het festival werd gehouden in het Paard van Troje in Den Haag.

Artiesten met verschillende muzikale achtergronden ontmoeten elkaar hier in de verschillende muziekcombinaties hiphop, pop, rock, Antiliaanse pop en electro.

De winnaars gingen naar huis met studiotijd een videoclip, een professionele fotoreportage door de bekende popfotograaf Eric van Nieuwland en een optreden op Radio West. 
 

Mings's pretty heroes rond opnames af van debuut cd

De debuut cd, ´OK Mr. Mix`, is geproduceerd samen met engineer/producer Christophe Albertijn (oa gewerkt met Zita Swoon, Milow en Brazzaville).

De cd belooft heel wat en er wordt oa geëxperimenteerd met synthesizers, een omnichord en vocal effects. De datum voor de officiële release laat nog even op zich wachten maar uiteraard houden wij je op de hoogte! 

De Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten 2009 gaat weer van start!

Dit evenement, dat wordt gehouden voor zowel cover als niet coverbands, zal plaatsvinden op de verschillende podia van Total Music (Schiedam), Tex Mex (Spijkenisse) en MACH (Hellevoetsluis). Ook worden er twee voorronden gehouden in het verenigingsgebouw in Tinte(organisatie Stichting Tinte 400). Voor meer informatie, inschrijven en de te winnen prijzen neem een kijkje op de site: www.groteprijsrvp.nl

De inschrijving sluit op 31 januari 2009! 
 

Bazar Curieux 2008!

Bazar Curieux werd dit jaar voor de derde keer gehouden in de Maassilo en het kleine event was weer een groot succes!

Tv On The Radio, de trekpleister en meest belovende act van het festival dit jaar, voldeed aan alle verwachtingen.

Maar ook Benga, zZz en Micachu gaven een geweldig optreden weg in de Maassilo afgelopen zaterdag. Minder lovend was men over Tim Exile en Roots Manuva.

Voor iedereen die er nog geen genoeg van kan krijgen is er meer te lezen, te zien en te horen op 3voor12!