Elle Bandita en band: de try-out Elle Bandita en band: de try-out

Keihard, zwart en sexy in de Trucker

, Tekst: Alicia Breton Ferrer Foto's: Megin Zondervan

Elle Bandita en band: de try-out

Keihard, zwart en sexy in de Trucker

Tekst: Alicia Breton Ferrer Foto's: Megin Zondervan ,

Elle Bandita heeft een band om zich heen verzameld, en dat zullen we weten ook. De Try-out met de heren vond plaats in de Trucker te Pijnacker. De trip naar dit pittoreske gat was het duidelijk waard!

Keihard, zwart en sexy in de Trucker

Ik was altijd in de veronderstelling dat je beter in België kon wonen om in een goed muzikantengezelschap terecht te komen. Met bands als Millionaire, DEUS, Soulwax e.d. konden al die lullige Nederlandse 'bandjes' wel inpakken. In Nederland zou je gewoon nooit een echt hoog niveau bereiken.

Vandaag is mijn mening herzien. Wij hebben namelijk Elle Bandita en haar band.

Deze band staat, afgezien van de try-out-schoonheids-foutjes, als een fucking villa (quote Joost 'de Dood': ''het staat als de Twin Towers voor 2001, dat moet ook hun slogan worden''). 

De nummers liggen lekker in het gehoor, maar zijn wel hard zoals het hoort. Ik houd van Elle Bandita electro en solo, maar denk toch dat dit een verbetering is. De nummers komen beter uit de verf, samples afwisselen met band werkt, de energie spat er van af en als frontvrouw van een band doet ze het gewoon heel goed.

Meneer Niks en Mevrouw Riot vind ik een heel goed uitgekozen presentatieteam. Het samenspel van de gitaren deed me daarnaast op momenten denken aan QOTSA, dus dat is fijn.

Het is overigens ook nog très agreable om naar deze mensen te kijken;

Kortom, het is GOED.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam