Tweede voorronde landelijke High School Music Competition in Rotterdam Tweede voorronde landelijke High School Music Competition in Rotterdam

Hiphop tot stoner tot ska is vertegenwoordigd

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Tweede voorronde landelijke High School Music Competition in Rotterdam

Hiphop tot stoner tot ska is vertegenwoordigd

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

High School Music Competition is een landelijke muziekcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Tijdens vier voorrondes nemen vierentwintig jonge bands/acts uit het hele land het tegen elkaar op om een plaats in de finale te bemachtigen. De tweede voorronde zal op 16 maart in Rotterdam WaterFront zijn.

Hiphop tot stoner tot ska is vertegenwoordigd

High School Music Competition is een landelijke muziekcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Tijdens vier voorrondes nemen vierentwintig jonge bands/acts uit het hele land het tegen elkaar op om een plaats in de finale te bemachtigen. Bij de tweede voorronde, in WaterFront, zullen de volgende deelnemers hun kunsten vertonen: Anavarin (rock/stoner) – Groesbeek Blox (hiphop) - Capelle a/d IJssel Mr. Blue Sky (crossover) – Nijmegen The Tommycats (pop/rock) – Enschede Under Influence (pop/rock) - Alphen a/d Rijn Waardeloos (punk/ska) – Boskoop Kom kijken naar dit jonge talent! De avond wordt gepresenteerd door Tjerk en Randy, pauze-muziek is in handen van de Lente dj’s. De aanvang van de voorronde is 20.00 uur en de entree is € 4,-. Maar studenten mogen ook met CKV (culturele en kunstzinnige vorming als vak)-bonnen betalen. Het publiek mag stemmen wie de winnaar van de High School Music Competition publieksprijs wordt. De overige voorrondes vinden plaats: 23 maart in Speakers te Delft 30 maart in Bibelot te Dordrecht. De zes, van de vierentwintig bands/acts, die doorstromen naar de finale, worden op vrijdag 30 maart in Bibelot te Dordrecht bekendgemaakt. De finalisten krijgen allemaal een workshop van ervaren muzikanten en gaan aan de slag met de bewerking van een Nederlandstalig gedicht. De muzikale versies van het gedicht worden gespeeld tijdens de finale op zondagmiddag 20 mei in het Paard van Troje in Den Haag. Er wordt dan gestreden om o.a. geldprijzen, studiotijd, cd’s en workshops van een favoriete artiest naar keuze.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam