Benefietevent Posithiv Vibrations 7 juli in Club Imax Benefietevent Posithiv Vibrations 7 juli in Club Imax

Ignite the Spark! Een feest met een boodschap

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Benefietevent Posithiv Vibrations 7 juli in Club Imax

Ignite the Spark! Een feest met een boodschap

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

7 juli aanstaande zal The Spark Foundation in samenwerking met Posithiv Vibrations haar jaarlijkse benefietevent houden.
Met beperkt budget en veel vrijwillige steun is alles uit de kast gehaald om er een ‘sparkling’ feest van te maken.
Een line-up van DJ’s waar je “U” tegen mag zeggen gaan er voor zorgen dat iedereen flink aan het dansen slaat, maar ook dat men zich bewust wordt van de problemen die kinderen in Zuid Afrika dagelijks ondervinden.

Ignite the Spark! Een feest met een boodschap

Thema en titel van de avond is 'Ignite the Spark'. Deze keuze is gemaakt omdat elke vlam begint met een klein vonkje. Abstracter gezien begint hoop ook met een vonkje. En juist dat vonkje gaf The Spark-Foundation sinds haar oprichting in 2001 aan vele kinderen in ontwikkelingslanden. Op een laagdrempelige manier worden grote resultaten geboekt. Door middel van verschillende sportprogramma's wordt er bij de kinderen gewerkt aan zelfvertrouwen, fantasie gestimuleerd, gezondheid verbeterd en hun sociale vaardigheden bevorderd. Daarnaast worden ook faciliteiten opgeknapt, zoals sportvelden, bibliotheken, leslokalen en sanitaire voorzieningen. Ook worden lesmaterialen aangeschaft. Doel van de avond is geld inzamelen om een school te adopteren in Zuid-Afrika. Voo 5000,- euro kan een school al geadopteerd worden.. Wat kun je verwachten 7 juli? Tijdens deze avond en nacht zullen verschillende DJ's Club Imax met hun opzwepende muziek vullen. De line-up bestaat uit: Khalil, Chris Rox, LIN, Quinten de Rozario, Jesse Voorn en Jasper Clash. Een mix dus van gevestigde namen en aanstormend talent. Speciaal voor deze avond en omdat ze de problematiek van de kids in Zuid Afrika een warm hart toedragen treedt iedereen gratis op, zodat de opbrengst van de avond nog hoger wordt en besteed kan worden waar het het hardst nodig is. De DJ's zullen vocaal worden bijgestaan door MC Angel. Binnen het thema 'Cirque du Soleil' zijn er verschillende surprise acts en zullen ook voor het eerst The Spark Dancers hun opwachting maken. Datum: 7 juli 2007 Locatie: Club Imax, Leuvehaven 77 in Rotterdam Tijd: 23.00 tot 06.00 Ticket: EURO10,- presale en 12,50 aan de deur. Studenten van de Hogeschool Rotterdam krijgen op vertoon van hun collegekaart aan de deur 2,50 korting. Presale: per reserveringsmail via ignitethespark@gmail.com of via de voorverkoopadressen. Voorverkoop zal plaatsvinden in Rotterdam bij Brasserie Staal (Beurs-WTC) en La Corbeille (Aert van Nesstraat 24)
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam