Releaseparty Doktor Schnitt verplaatst van Locus 010 naar de Unie Releaseparty Doktor Schnitt verplaatst van Locus 010 naar de Unie

Locus 010 doet het even rustig aan

, Daniel Baggerman,

Releaseparty Doktor Schnitt verplaatst van Locus 010 naar de Unie

Locus 010 doet het even rustig aan

Daniel Baggerman, ,

De geplande releaseparty van Doktor Schnitt's eerste album is verplaatst van het onfortuinlijke Locus 010 naar zaal de Unie en vindt nu op 2 maart plaats in plaats van 23 februari.Llocus 010 is in afwachting van een laatste bouwvergunning en ziet voorlopig af van het organiseren van evenementen.

Locus 010 doet het even rustig aan

Laterax, het label van Doktor Schnitt, had het allemaal zo mooi gepland. In twee dagen zouden zowel Doktor Schnitt als Nanko hun platen releasen in respectievelijk Locus 010 en Worm. Helaas besloot Locus 010 vorig weekend na een waarschuwing van de brandweer en centrumraad om voorlopig af te zien van het organiseren van evenementen. Locus 010, wat al sinds de opening in 2004 kampt met problemen rond het organiseren van evenementen zegt nog in afwachting te zijn van een bouwvergunning. Hiermee kan de benodigde brandtrap waarvoor het pand al eerder de deuren moest sluiten geplaatst worden. Tot die tijd heeft Locus 010 besloten de (gehuurde) geluidsinstallatie te retourneren en geen nieuwe dingen meer te programmeren. Het pand zal enkel nog gebruikt worden voor kleinschalige (dans-) repetities en ook tentoonstellingen zullen voorlopig niet meer terugkomen. Na een zoektocht van Schnitt-label Laterax langs verschillende Rotterdamse podia is zaal de Unie aan de Mauritsweg bereid gevonden om het evenement, waar naast Doktor Schnitt ook danseres Baila Louca aan meewerkt, te huisvesten. Het programma van de releaseavond Doktor Schnitt op 2 maart in zaal de Unie, mauritsweg 34, begint om 21.00 uur, met Baila Louca - improvisatie dans en muziek georganiseerd door Rita Vilhena. Daarna, dat zal ergens rond 23.00 uur zijn, is de beurt aan Doktor Schnitt, de entree is 5 euro. Of het geplande optreden van draaitafelvirtuoos Eni-Less ook meeverhuist is op dit moment nog niet zeker.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam