Rotterdamse hiphop sterk vertegenwoordigd op Motel Mozaïque! Rotterdamse hiphop sterk vertegenwoordigd op Motel Mozaïque!

DuvelDuvel, Tim Beumers en Mike Redman komen zaterdag per Hofpleinlijn

, Foto's: Daniel Baggerman Tekst: Annet Brugel,

Rotterdamse hiphop sterk vertegenwoordigd op Motel Mozaïque!

DuvelDuvel, Tim Beumers en Mike Redman komen zaterdag per Hofpleinlijn

Foto's: Daniel Baggerman Tekst: Annet Brugel, ,

Gratis Motel Mozaïquen is mogelijk. Donderdagavond vanaf acht uur staan de deuren van TENT. open in de Witte de Withstraat, evenals op vrijdag en zaterdag van ’s middags tot aan het begin van de avond. Optreden zijn gratis te bezoeken, ook in Station Hofplein op zaterdag- en zondagmiddag.

DuvelDuvel, Tim Beumers en Mike Redman komen zaterdag per Hofpleinlijn

Gratis ‘Motel Mozaïquen’ is mogelijk. Donderdagavond vanaf acht uur staan de deuren van TENT. open in de Witte de Withstraat, evenals op vrijdag en zaterdag van ’s middags tot aan het begin van de avond als een behoorlijke hoeveelheid muzikanten het VPRO 3VOOR12 podium betreden. Optreden zijn gratis te bezoeken, ook in Station Hofplein op zaterdag- en zondagmiddag. Dus ook zonder polsbandje hoor je er ook, bij dit gastvrije festival Motel Mozaïque, gewoon bij. HIPHOP ZATERDAG 14 APRIL 14 tot 18 uur op PERRON MOZAÏQUE Hiphop is sterk vertegenwoordigd op Motel Mozaïque! Op Perron Mozaïque, Station Hofplein, treden zaterdagmiddag een aantal kopstukken van Rotterdamse hiphopscène op: DuvelDuvel (zojuist toegevoegd aan het programma!), Mike Redman en Tim ‘VSOP’ Beumers. Tim Beumers geeft die middag ook workshops rap. Pak pen en papier en spuug ritmisch uit die scherp gevonden woorden. Workshops breakdancing had Tim ook wel willen geven, maar Breakers Anonymous waren hem voor. All Art Works declameert live graffiti op de muren. OPENING DONDERDAG 12 APRIL 20 uur in TENT. Donderdag 12 april vindt in TENT. in de Witte de Withstraat vanaf 20:00u de 'kick-off' van het Motel Mozaïque festival plaats. Als altijd zijn de gastheren van het ‘Motel’ zeer gastvrij, en delen al hun lief en weinig leed met de gasten. Het festival wordt officieel geopend door Orhan Kaya, wethouder Participatie & Cultuur. Tijdens deze gratis Club Mozaïque avond kun je middenin de tentoonstelling ‘‘Risky Business’ staan te dansen met de uitbundige Bond voor Wilde Dansers op de opzwepende beats van Beatnologic Soundsystem. VPRO 3VOOR12 Podium in TENT. TENT. heeft vrijdag en zaterdag niet de minste geringste tussen de kunstwerken op het podium staan. Patrick Wolf, Pop Levi, Bunny Rabbit, The Bees, 120 Days, Deerhof, Heavy Trash, Robert Gomez, Fixkes, Fuck The Writer en Gruff Rhyss zouden zich hier in TENT. wel eens op z’n uitgekleedst kunnen laten zien. Niet mopperen over de camera mensen op de eerste rang, want door hen kunnen de internetkijkbuizers er ook nog wat van volgen. Voor het complete blokkenschema ga je naar Motel Mozaïque. Dit alles is gratis toegankelijk! En de Motel Mozaïque gastheren, gidsen, organisatoren roepen allemaal in koor: “Wees welkom!” Als het naar meer smaakt dan trakteer je jezelf toch, bij één van de vele kassa’s, op een polsbandje zodat je de hele nacht door kan gaan.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam