De Grote Prijs Van Nederland voor Beste Muzikant gaat naar GMB De Grote Prijs Van Nederland voor Beste Muzikant gaat naar GMB

Lucky Fonz III, The Kevin Costners en Blaxter De Grote-winnaars

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

De Grote Prijs Van Nederland voor Beste Muzikant gaat naar GMB

Lucky Fonz III, The Kevin Costners en Blaxter De Grote-winnaars

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Het winnaarschap Hiphop/RnB ging aan GMB’s neus voorbij. Die is voor Blaxter. Maar met de Beste Muzikantenprijs ging GMB wel naar huis. Winnaar in de categorie Pop/Rock is The Kevin Costners en Lucky Fonz III eindigde als eerste in de categorie Singer/Songwriter, één plaats voor de Rotterdamse soul/jazz zangeres Sabrina Starke.

Lucky Fonz III, The Kevin Costners en Blaxter De Grote-winnaars

Gisteren, zaterdag 9 december 2006, vonden er op één dag drie Finales plaats van De Grote Prijs van Nederland. Zowel Paradiso als beide zalen van de Melkweg waren helemaal uitverkocht. En er zijn winnaars! Hiphop/RnB Winnaar Grolsch Grote Prijs van Nederland Blaxtar Winnaar Lijn5 Publieksprijs Cartes Winnaar Beste Muzikantprijs GMB Singer/Songwriter Winnaar Grolsch Grote Prijs van Nederland Lucky Fonz III Winnaar KinkFM Publieksprijs Signe Tollefsen Winnaar Beste Muzikantprijs Signe Tollefsen Pop/Rock Winnaar Grolsch Grote Prijs van Nederland The Kevin Costners Winnaar KinkFM Publieksprijs Zwart op Wit Winnaar Beste Muzikantprijs Drummer Tarek Nava van Lágrima De Winnaars van De Grote Prijs van Nederland wint een prijzenpakketwelke uniek is voor de Nederlandse muziekwereld:Onder meer een jaar coaching, 5.000 euro, 750 exemplaren van een promo-cd (Salisbury), opnametijd bij studio Arnold Muhren, een jaarabbonnement op MOvE enheel veel optredens op festivals en in grote zalen als support van een bekende (inter-)nationale act! Als klap op de vuurpijl maakte Silence Is Sexy (winnaar 2005) bekend dat er zojuist een platencontract is getekend met My First Sonny Weissmuller Recordings/Konkurrent. Het debuutalbum zal begin 2007 verschijnen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam