The Riplets, Drillem en Lady Aida presenteren Driplets-12inch en unieke tournee. The Riplets, Drillem en Lady Aida presenteren Driplets-12inch en unieke tournee.

Win kaarten voor The Driplets in Now & Wow!

, Daniel Baggerman,

The Riplets, Drillem en Lady Aida presenteren Driplets-12inch en unieke tournee.

Win kaarten voor The Driplets in Now & Wow!

Daniel Baggerman, ,

Zaterdag is het zover, de Ultimate Crossfading Chickrockpunkdance ervaring, The Driplets in Now & Wow. De voormalige graansilo is de plek waar Drillem, The Riplets en Lady Aïda hun gezamelijke tournee aftrappen. Er wordt ook nog eens een 12inch gepresenteerd. Voor de snelle mailers geven we 2 x 2 kaarten weg!

Win kaarten voor The Driplets in Now & Wow!

Vorig jaar konden we in Rotown al een voorproefje meemaken van deze kruisbestuiving tussen dance en punk. The Riplets en Drillem deelden toen het podium tijdens een Rock 'n' Roll Highschoolavond in juni. De samenwerking beviel goed, er werd een 12inch gemaakt en zaterdag begint een tournee door het hele land. De 12inch bevat vier versies van het nummer Drip Trip. Voor de gelegenheid werd er flink de drilboor gezet in het nummer Rip Drip van The Riplets. Hun gezamelijke versie van het nummer is nu te horen op de My Space-pagina van 3VOOR12Rotterdam. Op de My Space van The Driplets vind je de vier versies bij elkaar. Maar het is natuurlijk aan te raden om zaterdag zelf de plak vinyl te gaan halen in Now & Wow. Het kan ook wel eens de laatse kans zijn om The Driplets in Rotterdam op te zien treden, want het blijft een eenmalige tournee, volgens Drillem-zangeres Arjo Klingens. Now & Wow wordt wel de enige typische danstempel die ze aan doen. "We spelen vooral in tot danstempel omgebouwde liveclubs. dat is toch iets heel anders", aldus Arjo. Drillem is niet ineens meer punk geworden sinds de samenwerking. "Volgens mij zijn we, als tegenreactie, juist minder punk geworden. We kunnen het nu met een gerust hart aan The Riplets en Lady Aïda/Rebelbass overlaten." Arjo maakt zich geen illusies over de streetcredibility van Drillem; "Wat is er in vredesnaam punk aan drillem? We zijn bepaald niet anarchistisch, niet eens democratisch, vragen bakken met geld voor shows en onze marketingcampagnes worden conform Talpa-standaard lang van tevoren bedacht en tot in de puntjes uitgevoerd." Voor The Driplets is ook niets aan het toeval overgelaten, voor de hele operatie hebben ze de hulp van o.a. het Rotterdamse muziekpromotiebedrijf Rock 'n' Roll Highschool en boekingskantoor The Alternative ingeroepen. Dat belooft dus een gedenkwaardige avond te worden. mail zo snel als je kan naar 3voor12prijsvraag@gmail.com, voor vrijdagmorgen. Wie weet mag je zaterdag met de andere hipsters mee naar de voormalige silo op Zuid. The Driplets achterna reizen kan natuurlijk ook, dit zijn de data van de tour: 22 april, Mezz, Breda 6 mei, Beest, Goes 18 mei, Melkweg, Amsterdam 19 mei, patronaat, Haarlem 26 mei, Tivoli De Helling, Utrecht 2 juni, Vera, Groningen 3 juni, 013 Tilburg
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam