Metalgiganten Slayer en Korn doen Enschede aan

Poppodium Atak weet twee grote internationale namen te strikken

Redactie Enschede ,

De komende twee weken staat Atak in Enschede in het teken van Slayer en Korn. Beide metalgiganten zullen daar een optreden weggeven. Er zijn nog kaarten!

Slayer + Dead Head
Amerikaanse trash metalband Slayer brak wereldwijd door met het album 'Reign of Blood'. Door velen nog steeds beschouwd als de ultieme trash metal klassieker. Onlangs werd bekend dat Slayer op het uitverkochte Lowlands zal staan, maar de wereldberoemde band doet ook Enschede aan! En wel op 6 juni in het Muziekcentrum. Het voorprogramma wordt verzorgd door Dead Head. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Dé kans om een van de Big Four (Metallica, Anthrax en Megadeth) in het wild te spotten.

Muziekcentrum Enschede
06/06/2013
Aanvang: 20.00 uur
Ticket: 49 euro vvk/ 53 euro aan de deur

Korn + Love and Death
Met een mix van laag gestemde gitaren en hip-hop invloeden was Korn in de jaren '90 een van de grondleggers van de nu-metal. Wereldwijd verkocht de band ruim 30 miljoen albums en scoorde wereldhits als 'Freak on a Leash' en 'Falling Away from Me'. Op 11 juni staat de wereldberoemde band in Enschede. Bijzonder aan deze show is dat gitarist Brian 'Head' Welch weer meespeelt. Hij was een van de oprichters, maar verliet de band in 2005. Zijn nieuwe band Love and Death verzorgt het voorprogramma. Komt dat zien!

Muziekcentrum Enschede
11/06/2013
Aanvang: 20.00 uur
Ticket: 40 euro vvk/ 44 euro aan de deur