3voor12 Noord-Holland

Nieuwe muziek: 3 Point Landing - Journey

Rocktrio in inspiratie-conflict

De alternatieve rockband 3 Point Landing heeft een nieuwe single. Op 'Journey' vecht het trio tegen rusteloosheid. Vandaag is het nieuwe nummer al te horen hier op 3voor12 Noord-Holland. Vanaf morgen is 'Journey' op 3FM te horen in een programma rondom opkomend talent.

Zangeres en keytar-speelster over de nieuwe track: "Overdag gaan we naar ons werk, en ’s nachts zijn we 3 Point Landing. Schrijven en onze shows opvoeren geeft ons zat energie om dat vol te houden, maar soms is de inspiratie op. We pushen onszelf dan om dat witte canvas te vullen, maar juist dat zorgt voor minder ideeën en meer stress. En als we dan een break willen, is dat met het doel om daarna weer volop gas te kunnen geven en niet echt even tot onszelf te komen. Die rusteloosheid zien en horen we ook om ons heen;

Onze generatie is hard voor zichzelf en lijkt een gemeen stemmetje te hebben dat in je hoofd zegt: “Stel je niet aan.” of “Je werkt niet hard genoeg.” Op zo’n moment, toen onze inspiratie op een laag pitje zat, kwamen we op het idee om Journey te schrijven."

Afgelopen weekend stond 3 Point Landing nog op KUUB Festival en De Hout Rocks. Aankomende zomer is het trio ook te zien op Feel Good Festival en Mixtream Festival.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12