Kekkeris, live muziek in Leiden week 7 Kekkeris, live muziek in Leiden week 7

Verras je Valentijn

, Nike Liscaljet

Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven? De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Brian James @ Galerie Café Leidse Lente

Donderdag 14 februari - 20:00u

Bij de Leidse Lente kun je deze Valentijn je vrijgezell(ig)e hart ophalen, want zij organiseren een gezellige avond speciaal voor singles. En Leidse singer-songwriter Brian James zal daarbij de liefde bezingen. Verleid of laat je verleiden!

Meer info

Open Podium, Rik van Boeckel + Oorcontact @ Qbus Club Leiden

Vrijdag 15 februari - 20:30u

Het Open Podium in de Qbus gaat vanavond een samenwerking aan met Unplugged Leiden. Een toffe samenwerking met vooral als doel om muzikaal talent in de stad een podium te geven. Daarnaast zullen ook de Leidse dichter Rik van Boeckel (‘Beweeg als een strateeg’) en het improv-elektroduo Oorcontact het podium betreden. Neem je Valentijn mee en verras hem/haar met een akoestische serenade op dit open podium!

Meer info

Rokkbottom @ Rockcafé Lazaru's

Zaterdag 16 februari - 21:00u

Zin om (met je Valentijn) lekker mee te zingen en dansen op de bekendere nummers van bands als Guns 'n Roses, AC/DC, Audioslave, Iron Maiden, ZZ-Top, UFO en Anouk? Zak dan vanavond af naar Rokkbottom!

Meer info

Metal Institute @ Vrijplaats Leiden

Zaterdag 16 februari - 21:00u

Liever de nacht in dansen met de harde en snelle plaatjesdraaiers Lange Gustavo en Don G.? Dat kan. Verwacht veel crust, hardcore en metaaal!

Meer info

BPlusC Pop- en Jazzafdeling On Stage @ Qbus Club Leiden

Zondag 17 februari - 14:00u

Verschillende kinder- en jeugdbands van de BplusC Pop- en Jazzafdeling betreden deze middag, na slechts vier repetities, het podium. Kom ze aanmoedigen en bewonderen.

Meer info

Son Mieux @ Velvet Music Leiden

Zondag 17 februari - 16:00u

Op 8 februari kwam het debuutalbum van Son Mieux 'Faire De Son Mieux' uit. Vanmiddag presenteert de Haagse band hun album in de platenwinkel. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn folk, indie en elektro muziek zowel intiem als uitbundig.

Single ‘Even’ werd 3FM Megahit, debuut-ep ‘Vice versa’ werd meer dan zes miljoen keer gestreamd, ‘Easy’ werd gebruikt onder grote reclamecampagnes van ING, McDonalds en Deezer. En de band tourde al het land door langs festivals en uitverkochte clubs.

Neem je Valentijn mee naar dit bijzondere en intieme optreden. Succes gegarandeerd!

Meer info

Marco Luparia @ De Twee Spieghels

Zondag 17 februari - 16:00u

Afkomstig uit Turijn, studerend aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en drummer bij o.a. het Fade In Trio (dat vorige week de Best Tonal Improvisation prijs won, onderdeel van de International Improvisation Competition René Arons in Antwerpen)? Dan hebben we het over de jonge jazzimprov met dramatische energie: Marco Luparia. Voor een italiaanse romance ga je vanmiddag naar het jazz- en wijncafé!

Meer info

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden