Kekkeris, live muziek in Leiden week 6 Kekkeris, live muziek in Leiden week 6

Kamermuziek?

, Martin Tückermann

Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven? De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Hausmagger @ Gebr. de Nobel

Donderdag 7 februari - 19:30u

Het is klaar! Na tien jaar directe, rauwe Nederlanstalige liedjes, teksten, one-liners en poëzie is het mooi geweest. Maar voor het zover is kan je nog eenmaal genieten van Eddy 'De Pook' Sewerratti, Theo Wesselo, Nancy K., Reid Steenhuis en Jeroen van Leeuwen; oftewel Hausmagger.

Meer info

Stukafest

Donderdag 7 februari & Vrijdag 8 februari

De mooiste muziek in soms piepkleine maar altijd intieme ruimten; het is tijd voor Stukafest. Voor wie altijd al eens live muziek in een studentenkamer wilde beleven, of juist nog een keer, dan is nu de kans. Kies de acts die je wilt zien in drie rondes, stippel je route uit, ga de stad in en eindig, uiteraard, in Gebr. de Nobel voor het StukaFeest!

Meer info

Verse iTal @ Gebr. de Nobel

Vrijdag 8 februari - 19:30u

Na jarenlang zijn kundige mix van reggae, calypse, pop en hiphop te perfectioneren in thuisland Trinidad en Tobago, in de VS en in Nederland kwam vorig jaar het debuutalbum van Verse iTal uit ‘100% Roots’. Vanavond speelt hij eindelijk in Leiden.

Meer info

Gluren bij de Buren

Zondag 10 februari - 12:00u

Saaie zondagmiddag, niets te doen? Stap de deur uit en het centrum in, want er staat een nieuwe editie van Gluren bij de Buren op het programma – jazz en blues, kleinkunst, folk, pop en indierock, klezmermuziek – in tientallen huiskamers verspreid door het centrum. De tijden zijn zo ingedeeld, dat er maximaal zeven optredens te zien zijn. Selecteer een wijk of genre, bepaal je looproute, volg de stappen op de app en ervaar muziekstad Leiden in warme huiskamers.
Of ga voor een geheel nieuwe ervaring en ga Gluren bij de (ooster)Buren in nieuwe deelnemende gemeente Alphen aan den Rijn!

Meer info Leiden
Meer info Alphen aan den Rijn

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden