Kekkeris, live muziek in Leiden week 5 Kekkeris, live muziek in Leiden week 5

Metal op maat

, Bas Kleijweg

Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven? De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Brian James @ Estaminet Schommelen

Donderdag 31 januari - 21:00u

Brian James maakt prachtige poprock en doet op de donderdag Estaminet Schommelen aan. In deze intieme setting kun je tot middernacht naar zijn liederen luisteren, en zelfs meeschommelen op de muziek!

Meer info

Jailtat @ Rockcafé Lazaru's

Zaterdag 2 februari - 21:00u

Jailtat omschrijft zichzelf als badass rock 'n roll met rauwe kracht. In de Lazaru's zijn ze dat zeker gewend, dus aan de heren de uitdaging het publiek van de barkruk te krijgen. Aan de livefilmpjes van eerdere optredens te zien gaat ze dat zeker lukken, dus de perfecte kans om het weekend door te raggen vind je hier.

Meer info

4theMusic @ Qbus Club Leiden

Zondag 3 februari - 16:30u

Elke eerste zondag van de maand ontvangt Job Wilgenburg à la Jools Holland drie artiesten in de Qbus voor de opnames van het programma 4theMusic. Publiek is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Een goede manier om op zondagmiddag meer en minder bekende lokale artiesten eens in een andere context te zien. Een aanrader!

De gasten deze keer zijn Marvin Dee Band, Vaarwater en Like Fire.

Meer info

Three Altars Burning tour @ Gebr. de Nobel

Zondag 3 februari - 19:30u

Necros Christos, Ascension en Venenum vormen samen de Three Altars Burning tour. Twee keer death metal, één keer black metal. Zondag is bij deze bands beslist geen rustdag. Maar het is niet alleen rammen. Ook melodische stukken en inspiratievolle teksten geïmporteerd uit Duitsland maken dit een zeldzaam optreden. Wie is er nou niet in voor een lekker potje blasfemie?

Meer info

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden