Kekkeris, live muziek in Leiden week 3 Kekkeris, live muziek in Leiden week 3

Van bier en punk naar thee en ballades

, Martin Tückermann

Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven? De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Unplugged Session @ Old School

Woensdag 16 januari - 19:00u

Wegens de verbouwing van de Vrijplaats is de Unplugged Session op tournee; vanavond in jazz- en wijncafé De Twee Spieghels. Er zijn acht plaatsen beschikbaar voor akoestisch optredende artiesten; drie nummers waarvan maximaal één cover. Deze artiesten staan vanavond klaar om te spelen:

- Soesja Toehpah
Stefan Breek
Maaike van der Voort / Somersault baby
Pieter Pierrot
Len&Mar
- Amrish Basdew
Eelco Slierendrecht & Matthijs Koevoet / The Torrents of Spring

Meer info

Katvanger @ Galerie Café Leidse Lente

Vrijdag 18 januari - 21:00u

Start je weekend met een goeie avond semi-akoestische blues vermengd met country, western, wat jazz en een ferme hoeveelheid ironie en sarcasme; kom en aanschouw Katvanger.

Meer info

Healer of Bastards + Batwölf @ Rockcafé Lazarus

Vrijdag 18 januari - 21:00u

Niet lullen, MAAR SPELEN! Vrijdag knalt de boze punk en hardcore van de Britse Healer of Bastards en de positieve punkrock ’n roll van de uit Leiden (en omstreken) afkomstige Batwölf het podium af. Aftellen, en GAAN!

Meer info

Willem Bodhi @ Theehuis De Leidse Hout

Zondag 20 januari - 14:00u

Twee weken geleden stond hij nog in het stadsbrouwhuis. Nu een zondagmiddag vol pop en ballads; nummers die met louter een enkele gitaar blijven betoveren. Kom en beluister de muziek gespeeld door Willem Bodhi.

Meer info

Árstíðir @ Gebr. de Nobel

Zondag 20 januari - 19:30u

Na succesvolle tours door Europa en een Nederlandse theatertour met Anneke van Giersbergen, keert Árstíðir in de originele bezetting als trio terug om de klassiek beïnvloede indiefolk van hun vorig jaar uitgekomen vierde plaat ‘Nivalis’ te vertolken.

Meer info

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden