Kekkeris, live muziek in Leiden week 1 Kekkeris, live muziek in Leiden week 1

Nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen

, Nike Liscaljet

Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven? De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Gumbo Kings Vinylavond @ Dranklokaal de WW

Woensdag 2 januari - 22:00u

De Gumbo Kings luiden 2019 graag in met hun favoriete vinyl en doen dat vanavond met een biertje in de WW. Kom luisteren en ontdekken, en hun eigen debuut-ep op vinyl 'Gumbo Kings' aanschaffen!

Meer info

Changin' Keys @ Galerie Café Leidse Lente

Vrijdag 4 januari - 21:00u

Het Leidse jazzkwartet Changin’ Keys brengt vanavond jazz en soul met een vleugje bossa nova naar de Leidse Lente. Fijn bij een hapje en drankje of dansje; de sleutel tot een leuke avond!

Meer info

The Royal Spuds @ Rockcafé Lazaru's

Zaterdag 5 januari - 21:00u

The Royal Spuds brengen vanavond hun nieuwe ep 'Unforgotten Lore' ten gehore tijdens de kick-off van de release tour. Kom feesten en de nieuwe nummers van deze Leidse Schots/Ierse folkpunkrockers ontdekken!

Meer info

4theMusic @ Qbus Club Leiden

Zondag 6 januari - 16:30u

Elke eerste zondag van de maand ontvangt Job Wilgenburg à la Jools Holland vier artiesten in de Qbus voor de opnames van het programma 4theMusic. Publiek is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Een goede manier om op zondagmiddag meer en minder bekende lokale artiesten eens in een andere context te zien. Een aanrader!

De artiesten vandaag zijn Nachtelijke Escapades, Two and a Half Girl en Iris Penning.

Meer info

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden