Eerste editie 3voor12 groningen internet-tv is een feit!

Rondleiding in Vera, Vikings in Tibet en Noisia Invites Festival

Redactie 3voor12 groningen ,

Vorige week kondigden we het al aan: 3voor12 groningen heeft een gloednieuwe video-afdeling opgericht. Vanaf heden kun je naast onze geschreven content en foto’s ook bewegende beelden verwachten. Chef video Michel Mitch Nijdam legde vorige week al uit hoe de afdeling tot stand is gekomen en wat de plannen zijn met de internet-tv die we gaan maken. Vandaag presenteren wij met gepaste trots onze eerste aflevering!

Eén aflevering, drie onderwerpen en volop mogelijkheden om door te klikken naar andere relevante content. Je krijgt de mogelijkheid om 3voor12 groningen iTV te kijken zoals jij wilt! Zo kun je direct doorklikken naar een onderdeel naar keuze, waarbij meteen extra opties voor andere interessante materie aangeboden worden. Geen zin in een bepaald onderwerp? Prima. Met één druk op de knop kun je skippen naar een onderwerp dat je wel interesseert. Meer weten over een bepaald onderwerp? Aan het einde van het item bieden we je in de video andere gerelateerde content aan. Deze wijze van navigeren binnen een YouTube-video en naar externe locaties wordt helaas nog niet door alle smartphones en tablets ondersteund, maar werkt wel gegarandeerd op iedere vaste pc of laptop.

In de eerste editie van 3voor12 groningen iTV zijn we te gast bij Vera, waar we een rondleiding door het pand krijgen. In gesprek met Arnoud Heikens krijgen we een beeld van de rijke historie van het pand en Vera zelf. Door middel van de rondleiding krijgen we te zien dat er aanzienlijk meer schuil gaat achter de gevel dan de grote zaal, kelderbar en garderobe alleen. Daarnaast zoeken we Vikings in Tibet op na hun optreden op het Bevrijdingsfestival. Als kersverse winnaars van de POPgroningen Talent Award vertellen ze over hun ontstaan, hun toekomstplannen en wat hen door het winnen van de Talent Award allemaal in het verschiet ligt. Afsluitend gaan we in gesprek met de mannen van Noisia die ons bijpraten over hun Noisia Invites Festival.

We zullen maandelijks met een volledige editie komen en tussendoor af en toe een special publiceren. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt! Mocht je ideeën ter verbetering hebben of tips voor onderwerpen die de aandacht verdienen, laat het ons weten door een reactie achter te laten via de social media, in de reacties hieronder of door een mailtje te sturen naar redactie@3voor12groningen.nl. Veel kijkplezier!