#ESNS17 de woensdag in beeld

De fotografen van 3voor12 groningen zijn deze dagen overal te vinden

Redactie 3voor12groningen Foto's: Jan Westerhof, André Eggens, Floris Duijn en Harold Zijp ,

Naast het officiële programma van Eurosonic Noorderslag en Grunnsonic zijn er nog talloze andere feestjes in de stad. 3voor12 groningen kan helaas niet overal verslag van doen, maar onze fotografen proberen zoveel mogelijk feestjes in beeld vast te leggen. Woensdagavond was ons team onder andere bij platenzaak The Magic Buzz, de uitzending van Scherpe Oren van OOG TV in Link 050, het feestje van AUC Bookings in Knarie, Grunnsonic in &ZO en Pleuropsonic in De Zolder.

Joost Dijkema speelt tijdens ESNS17 in goed gevulde platenzaak The Magic Buzz.

Hans Hannemann te gast in de uitzending van Scherpe Oren van OOG tijdens hun dagelijkse uitzending in Link 050.

Onder andere hipster blues band  The Heat speelde in de KNARIE tijdens het feestje van AUC Bookings.

De Groningse dj en producer Jasper Bosgraaf oftewel J’lectroniq verzorgt tijdens Grunnsonic een live (!) opening van elektronische muziek met veel melodieën. In tegenstelling tot wat Bosgraaf In opmaat naar Grunnsonic aankondigde niet heel dansbaar, wel heel erg mooi. Zonde van de slechts paar aanwezige mensen, dit verdient zeker een groter publiek.

DJ en producer Donald Bedeker brengt onder de naam BDKR deze avond een reeks van verfrissende platen met veel diversiteit. Zijn progressieve muziek kent harmonische overgangen en een kenmerkend groovy geluid.

Phoenatix zorgt met up-tempo skamuziek en een aanstekelijke presentatie voor een feestsfeer in de altijd prettig doorrookte Zolder waar ook dit jaar weer het inmiddels traditionele Pleuropsonic is neergestreken.