Vice Verzen en Krause zoeken figuranten voor videoclip

Opnames op 29 maart in café &Zo

Redactie ,

Op 28 en 29 maart vindt de clipshoot plaats van de nieuwe hit 'Ik Ben Een Baas' door de Groningse artiesten Vice Verzen en Krause. De artiesten hebben het nummer op vrijdag 29 januari bij Freaknacht gespeeld, het populaire 3FM-programma met radiopresentator Giel Beelen. En nu komt er een clip.

Opnames op 29 maart in café &Zo

Op 28 en 29 maart vindt de clipshoot plaats van de nieuwe hit 'Ik Ben Een Baas' door de Groningse artiesten Vice Verzen en Krause. De artiesten hebben het nummer op vrijdag 29 januari bij Freaknacht gespeeld, het populaire 3FM-programma met radiopresentator Giel Beelen. Na afloop van het optreden spraken Giel Beelen en de VPRO zo lovend over het nummer dat de artiesten besloten er zo snel mogelijk een videoclip bij te maken.

Inmiddels vier weken verder ligt er een draaiboek klaar, gemaakt door de ervaren tv-producenten van FreshTV. FreshTV werkt voor deze productie samen met Erik-Sjoerd Nauta Mediaproducties. Voor de clubscène zijn zij op zoek naar zo veel mogelijke feestgangers.

De scène wordt op maandag 29 maart opgenomen in Grand Café &Zo aan de Poelestraat 53 te Groningen. De figuranten worden tussen 14:30 - 15:30 uur verwacht en moeten een minimale leeftijd hebben van 18 jaar. De dresscode voor mannen en vrouwen is 'hip, sexy en kleurrijk'. Geïnteresseerde figuranten kunnen een mail sturen met hun volledige naam, leeftijd en geslacht naar contact@freshtv.nl.

FreshTV
FreshTV is een onafhankelijk nieuw online tv-station. Het brengt elke week nieuwe afleveringen van eigen tv-programma's. FreshTV richt zich op jongeren en biedt jonge filmmakers de kans hun korte films bij ze te vertonen. Als tv-producent maken zij ook producties voor externe opdrachtgevers, vooral als het om jongerenproducties gaat.