3voor12 Gelderland

Vijf nieuwe namen Huntenpop

11 en 12 augustus 2017 in Ulft

De organisatie van Huntenpop heeft nieuwe namen bekend gemaakt voor de editie in augustus. Riverside, Rondé, La Fuente, Valice en Smoking Alaska zijn toegevoegd aan de line-up. Volgende week volgt een nieuwe reeks aankondigingen. Huntenpop is 11 en 12 augustus 2017 in het DRU-Park in Ulft.

Winnaars Achterhoekse Band Competitie op Huntenpop
Traditiegetrouw spelen de twee winnaars van de Achterhoekse Band Competitie ook op Huntenpop en mogen ze ieder een podium openen. Zoals vele bands is ook Valice (jurywinnaar) niet in een hokje te duwen. Denk aan The Pierces, Hooverphonic maar ook aan U2. Valice schrijft liedjes die je laten dansen en meezingen maar ook de donkere kanten van het bestaan bezingen. Smoking Alaska (publiekswinnaar) brengt de sfeer hoog met hun grote variatie aan songs: van zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock.

Voorlopige line-up in alfabetische volgorde
AC/DC UK, Bökkers, Chef'special, Daan, Danjah, Delain, Drive Like Maria, Giocatori, Jebroer, Kensington, King King, Kraantje Pappie, La Fuente, Navarone, Paul Elstak, Project Rakija, Riverside, Rondé, Smoking Alaska, Stiekz, The Adele Project, The Dirty Daddies, The Grand East, This Is Jackson, Valice en Ward Thomas.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12