3voor12 Gelderland

De Vierdaagsefeesten - More fire in tha tent met Out of Many

Dr. Dub wordt pas na acht nummers uitversterkt

Ze zijn Arnhems trots in bange reggae-dagen: Out of Many. Zij openden op het grote podium van De Affaire. De band die altijd garant staat voor een feestje, liet zich ook nu niet onbetuigd. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ging kijken en voelde de vibe.

Wat een heerlijke start op het grote Saddlespan-podium op het Valkhof. De Arnhemse reggae-formatie Out of Many was de eerste band die zaterdag optrad op dit podium. Na een vertraging van 20 minuten werkte dan toch echt alles en kon het feest beginnen. Het was het perfecte plaatje: mooi weer, een week feesten voor de boeg, een band die er zin in had en niet te vergeten de sound van deze band.

Vanaf de eerste toon voelde je een rilling over je rug gaan en een vibe door de tent. Met een frontman die kan zingen en entertainen mag Out of Many zich gelukkig prijzen. De band is degelijk en zorgt voor goede muziek zonder enige franje. De blazers (drie stuks) klonken goed, maar deden verder niets extras om het publiek te vermaken. Wie dat wel deed was Dr. Dub, alleen hoorden wij hem niet.

Hij stond zich in het zweet te werken aan zijn effectentafel en probeerde het publiek mee te krijgen. Helaas was iemand vergeten hem uit te versterken. Toen dat na acht nummers wel gebeurde hoorden wij af en toe een dubje, helaas was de energie van Dr. Dub toen op. Al met al een waardige opener van de zaterdagavondprogrammering, en als het niveau zo blijft, kon dit nog wel eens een leuke week worden. Foto's: Grietje Stam

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12