3voor12 is sinds 1998 hét popmuziekplatform van de VPRO, dat naast een centrale landelijke redactie, ook lokaalafdelingen in verschillende provincies heeft. Op 3voor12 Gelderland vind je al het laatste nieuws over muziek in deze regio. We zijn op zoek naar nieuwe schrijvers om de Gelderse muziekscene te verslaan.

Waar zijn we naar op zoek?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een schrijverstalent voor een parttime functie op vrijwillige basis. Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek.

We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven over de Gelderse muziekscene. Uiteraard word je overal in begeleid. Schrijvers wonen bij voorkeur in de provincie Gelderland.

Wat bieden wij?
Een leuk enthousiast team muziekliefhebbers om mee samen te werken, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. We bieden de gelegenheid om je kennis van de muziekscene te verbreden, je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen als schrijver. Tot slot zit je op de eerste rang bij festivals, concerten en de clubavonden van 3voor12 Gelderland.

Interesse?
Voor de vacature geldt: ervaring is een pré, maar vooral enthousiasme en passie is een must! Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan nu! Stuur een mailtje met je motivatie naar info3voor12gelderland@gmail.com. Vragen zijn uiteraard ook welkom op dat e-mailadres.

3voor12 Gelderland houdt je volledig op de hoogte van de popmuziek in jouw provincie. Het laatste nieuws, de leukste interviews en recensies van acts uit jouw regio.